Kesäajan päättyminen bussi- ja junaliikenteessä

Suomessa siirrytään kesäajasta talviaikaan ensi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Kelloja siirretään tunti taaksepäin 26. lokakuuta klo 04.00. Lauantain aikataulujen lähdöt ajetaan kesäajan mukaan eli myös aamuyön liikenne noudattaa kesäaikaa. Sunnuntain aikataulujen mukainen liikenne aloitetaan talviajan mukaan. Yötaksan voimassaolo noudattaa kesäaikaa.

Seuraavat lähdöt ajetaan sekä kesäajan että talviajan mukaan:

Vantaan linja 61 klo 3.11 ja 3.41 Tikkurilasta sekä 3.10 ja 3.40 lentoasemalta.

Vantaan linja 62 klo 3.10 Mellunmäestä sekä klo 3.10 ja 3.40 Tikkurilasta.

Linja 620 klo 3.10 ja 3.40 Rautatientorilta sekä klo 3.25 ja 3.55 lentoasemalta.

Linja 633N klo 4.14 Rautatientorilta.

 

Talviajan mukaan ajetaan:

Linjan U280 lähtö klo 4.00 Helsinki-Veikkola (-Nummela-Lohja) ajetaan vain talviajan mukaan.

Lähijunat lähtevät lähtöasemalta klo 4.00 asti kesäajan mukaisesti. T-juna Helsingistä Riihimäelle, jonka lähtöaika on klo 4.01, lähtee Helsingistä talviajan mukaan klo 3.01. Talviajan mukaista lähtöä klo 4.01 ei ajeta.

Kommentit

siis jos joku teidän suunnittelijoista kävisi tänään aamuyöstä kattomassa mitä esim rautatientorilla oli klo 400 talviajan mukaan, niin helvetti siellä oli, ei bussiakaan, satoja ihmisiä pysäkeillä ja taksijonoissa, kiitos vaan tästä taas, älkää sit ihmetelköö kun ihmiset eivät halua käyttää joukkoliikennettä, en siis tajua miksi helvetissä ette voinneet järjestää liikennettä klo 400 jälkeenkin kun ihmisiä oli, ei näin HSL, ei näin

Eikös tuossa tiedotteessa lue selkeästi "Lauantain aikataulujen lähdöt ajetaan kesäajan mukaan eli myös aamuyön liikenne noudattaa kesäaikaa. "

Ei taida olla HSL:n tai kuskien vika, jos ei aikuiset ihmiset osaa lukea (tai sisäistää luettua).

mutta sinä et tainnut tajuta, että kyse oli siitä että hsl ei osannut järjestää liikenettä oikein ja jätti keskustaan odottamaan kello kuuten asti satoja asiakkaita joilla ei esim ollut raha taksiin.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.