Kirkkonummen kutsulinjat aloittavat 20.10.

Pikkubusseilla ajettavat linjat 918 ja 919 muuttuvat 20.10. alkaen kokonaan kutsuohjatuiksi.

Eteläisen Kirkkonummen kutsulinja 918 liikennöi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 7.00 – 11.30 sekä 12.30 – 16.30. Linja palvelee Etelä-Kirkkonummen, Kirkkonummen keskustan sekä Volsin alueita.

Pohjoisen Kirkkonummen kutsulinja 919 liikennöi tiistaisin ja torstaisin klo klo 7.00 – 11.30 sekä 12.30 – 16.30. Linja palvelee Pohjois-Kirkkonummen, Kirkkonummen keskustan sekä Volsin alueita.

Kutsulinja tilataan HSL:n Liikenneinfosta numerosta 09 4766 4000. Soitto maksaa paikallisverkkomaksun verran. Tilauksen voi tehdä aikaisintaan kaksi viikkoa ennen haluttua matkapäivää ja se on tehtävä viimeistään tuntia ennen toivottua lähtöaikaa.

Kutsulinjan voi tilata kaikille sen liikennöintialueen pysäkeille ja kutsupisteille. Kutsun voi tehdä lähtöpaikan katuosoitteen, pysäkin nimen tai pysäkin numeron perusteella. Kun tilaus tehdään osoitteen perusteella, matkustaja noudetaan lähimmältä pysäkiltä tai kutsupisteeltä.

Matka kutsulinjalla maksaa saman verran kuin tavallinen bussimatka ja se maksetaan kuten joukkoliikenteessä yleensä: matkakortilla tai ostamalla lippu kuljettajalta.

Linjojen 918 ja 919 liikennöintialueet

 

Kommentit

Pääseekö bussiin kaksosrattailla ja onko tämä linja lastenrattaiden kanssa liikkuville maksullinen?

Hei! Bussiin pääsee kaksosrattailla, jos autossa vain on tilaa. 0-6 vuotiasta lasta vaunuissa, rattaissa tai pyörätuolissa kuljettava henkilö saa matkustaa HSL:n joukkoliikenteessä ilman lippua.Tämä pätee yhtälailla kaksosrattaisiin.

Pääseekö 918:lla tosiaan Upinniemeenkin (mikäli kulkulupa sinne on), kuten kartassa väitetään?

Voiko tilata kutsutaksin hakemaan österbyntieltä niin että lapset pääsevät kouluun, esim niin että tulevat joka aamu klo 8.00 hakemaan Österbyn alusta ja ajavat Vecklahden liittymälle mistä lapset voisi vaihtaa bussia keskustaan tai masalaan. Lapsia 5 km matkalla noin 10 -15 ?

Kartta näyttää hieman epäselvältä, onnistuisiko terävöittää edes asemien nimet?

Palveleeko linja 919 matkoja Mankin (L- ja U-junien) ja Hvitträskin välillä?

Tarkoittaako kello 16.30, että matka voi alkaa vielä silloin?

Linja 919 ei käy Espoon puolella, joten Mankin asemalta ei pääse Hvitträskiin, mutta Luoman asemalta pääsee. Tarkempi kartta liikennöintialueista on tekeillä.

Linjojen liikennöintiaika loppuu klo 16.30, joten matkan täytyy olla loppunut ennen klo 16.30.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.