Linjoille 243, 907 ja 908 pysäkkimuutoksia Veikkolassa

Matkustajainformaatiota parannetaan tiivistämällä ja selkeyttämällä pysäkkiverkkoa Veikkolan Lammijärvellä ja Perälässä Turunväylän molemmin puolin.

Linjojen 243, 907 ja 908 pysähtymispaikat merkitään maastoon, ja linjat pysähtyvät tästä lähtien ainoastaan merkityillä pysähtymispaikoilla. Pysähtymispaikat merkitään maastoon pysäkkitolpilla, pysäkin nimellä, tunnuksella ja linjanumerolla. Hankkeen toteuttavat Kirkkonummen kunta ja HSL.

Katso linjojen 243 ja 907 pysäkit

Katso linjan 908 pysäkit

Kommentit

Bussipysäkki Ki1769 on erittäin vaarallisessa paikassa (eri paikassa kuin kartassa) - siinä ei ole mitään varsinaista pysäkkiä vaan vain merkki asennettuna. "Pysäkillä" on aamuhämärässä kymmenkunta 7-9 vuotiasta lasta. Pysäkille ei ole suojatietä. Pysäkkimerkki on mutkassa ja sen peittää toinen liikennemerkki. Valaistus tiellä on olematon ko. mutkassa. Tilanne muuttuu mahdottomaksi ko. paikan osalta kun lunta alkaa tulla ja ko paikka aurataan täyteen lunta. Toivottavasti tähän saadaan muutos mahdollisiman pian ennen kuin joku jää auton alle. Kyselisin hieman kuljettajienkin mielipidettä tilanteesta.
Aiemmin lapset seisoivat Kuovintien risteyksessä josta bussi sentään sai lapset hieman turvallisemmin kyytiin. Pysäkki vaatii nyt varoitusmerkit molemmmista suunnista "LAPSIA TIELLÄ", suojatien tien ylitykseen sekä kunnollisen pysäkin .

Kiitos nopeasta toiminnasta linkkien suhteen. Kuovintien pysäkkimerkki ei tosin siis ole todellisuudessa kartan osoittamassa paikassa. Kartalla pysäkin paikka on kuitenkin järkevämpi kuin todellisuudessa. Liekö pysäkkimerkin pystyttäjät laittaneet merkn väärään paikkaan?

Molemmat uutisen pysäkkilinkit johtavat 243 & 907 linjojen pysäkkikarttaan. Kun HSL:n sivuilta etsii 908 linjan pysäkit, kartalla näkyy jotain vaaleammansinisiä "pysäkkejä", mitä nämä ovat? Tai pysähtyykö bussi kuitenkin niilläkin tarvittaessa?

Kartalla Kaislammen suunnasta tullessa Kaislammentielle merkitty tummansininen "Kuovintie" pysäkki ei ole kartan osoittamassa paikassa Kuovintien ja Viklakujan välissä vaan todella vaarallisessa paikassa Kuovintien risteyksen jälkeen paikassa, jossa nyt on tuollainen "haamupysäkki". Luulisin, että jopa kuskit pitäisivät järkevämpinä paikkoina kerätä ihmisiä kyytiin jo vuosia vakiintuneina olleita "pysäkkejä" Kaislammelta lähtiesseä juuri ennen Viklakujan ja Kuovintien risteystä. Järjen käyttö sallittu.

Kiitos palautteesta. Karttalinkit on nyt korjattu. Bussit pysähtyvät kuvan mukaisissa paikoissa, joihin on asennettu keltainen bussin kuva. Bussin kuvat korvataan linjanumerokilvillä lähiaikana. Pysäkit on asennettu äskettäin ja tarkkailemme nyt aluksi niiden kaikkien toimivuutta. Saatujen palautteiden ja kokemuksen perusteella tarkastamme vielä pysäkkiratkaisut uudelleen. Odottelemme kuitenkin ensin muutaman viikon.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.