Ratatöistä poikkeusreittejä Eiran yöliikenteeseen

Tehtaankadulla tehdään kiskotöitä neljänä yönä 4.8. alkaen. Raitiolinjoilla 2 ja 3 on töiden vuoksi poikkeusjärjestelyjä, jotka alkavat klo 24 seuraavina öinä:

ma-ti 4.-5.8.
ti-ke 5.-6.8.
ma-ti 11.-12.8
ti-ke 12.-13.8.

Linja 2 ajaa Simonkadulta reittiä Mannerheimintie - Bulevardi - Olympiaterminaali - Kauppatori – Aleksanterinkatu ja jatkaa linjan 3 reitille Mannerheimintielle ja Kaivokadulle.

Linja 3 ajaa Hakaniemestä normaalireittiään Rautatieaseman ja Bulevardin kautta Eiraan ja Olympiaterminaalista linjana 2 Kamppiin ja Töölöön.

Poikkeusliikenteen aikana ratikat ajavat Eirassa siis vain suuntaan Fredrikinkatu - Kauppatori.

linjojen 2 ja 3 poikkeusreittikartta

Kommentit

Miksi HSL niin usein käyttää koko Etelä-Helsingistä nimeä Eira? Kolmosen ratikka ei koko osuudellaan aja metriäkään Eiran puolella, sillä koko Tehtaankadun osuus, jota se ajaa, kuuluu Ullanlinnaan. (Laivurinkadun ja Tehtaankadun risteyksessä itse asiassa kohtaavat Punavuori, Ullanlinna ja Eira.)

Uudessa kartassa pysäkkimerkinnät on korjattu.

Meniköhän nyt pysäkkimerkinnät väärinpäin? Eikö pitäisi ennemmin olla niin, että kaikista Eiran reitin varrella olevista pysäkeistä on toinen pois käytöstä (nyt on merkitty että kumpikin puoli käytössä) ja Mikonkadulla olevan pysäkkiparin molemmat pysäkit on pois (eikä vain toinen).

Pahoittelut, onhan Mikonkatu sittenkin oikein :)

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.