Busseilla poikkeusreittejä pyöräilytapahtuman aikana 30.8.

Tour de Helsinki -pyöräily aiheuttaa sunnuntaina 30.8. klo 14 - 18 poikkeusreittejä bussilinjoille 52, 55, 65A ja 69. Lisäksi pyöräilyreitin varrella on liikennekatkoja.

Lähtö ja maali sijaitsevat Käpylässä velodromilla, josta reitti kulkee Koskelantietä ja Hakamäentietä Etelä-Haagan ja Pitäjänmäen kautta Espooseen. Maaliin saavutaan Viikintien, Koskelantien, Kalervonkadun, Jyrängöntien ja Isonniitynkadun kautta.

Bussi 52 ajaa molempiin suuntiin Kustaa Vaasan tien, Valtimontien, Koskelantien ja Kunnalliskodintien kautta. Bussi 55 kulkee samoin molempiin suuntiin Kustaa Vaasan tien ja Valtimontien kautta.

Bussin 52 poikkeusreitti
Bussin 55 poikkeusreitti

Bussi 65A ajaa Sofianlehdon sijasta molempiin suuntiin Mäkelänkadun, Pohjolankadun ja Kullervonkadun kautta.

Bussin 65A poikkeusreitti

Bussi 69 kulkee molempiin suuntiin Mäkelänkadun ja Tuusulanväylän kautta. Reittiosuus Käpyläntie - Kullervonkatu jää ajamatta.

Bussin 69 poikkeusreitti
 

Kommentit

The route has traffic controllers to guide participants and other road users. In addition, there is a sign on the streets guidance.
Traffic lights are turned off through the entire route. Competitors will drive secondary yhteissaattueessa.
Sofie from <a href="http://www.writemyessayfast.org/">essay fast</a>

Pysähtyvätkö 65A ja 69 ajaessaan Mäkelänkatua pohjoiseen Koskelantien risteyksessä (pysäkki 2435)? Entä 65A Pohjolankadulla pysäkkiparilla "Metsolantie"?

Bussit pysähtyvät kaikilla pysäkeillä poikkeusreitin varrella.

Bussille 55 on karttaan merkitty korvaavaksi pysäkiksi Sumatrantie (3031) poikkeusreitin ajan. Pystyykö myös 52 käyttämään tätä pysäkkiä samalla tavalla poikkeusreitin ajan?

Myös bussi 52 voi käyttää Sumatrantien pysäkkiä. Tiedotteeseen on vaihdettu korjattu kartta.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.