Ongelmia pääradan lähijunaliikenteessä iltapäivällä 15.5.

Lähijunat H-, N-, R- ja Z saattavat viivästellä teknisten ongelmien vuoksi perjantaina 15.5. Viiveitä voi olla ainakin noin klo 18 asti. I- ja K-junat eivät edelleenkään liikennöi.

Huom! Aikaisemmin maailmalle saatammamme tieto, että lähijuna N ei Tikkurilasta päin ajaessaan pysähtyisi ennen Pasilaa, ei enää pidä paikkansa, vaan N-juna pysähtyy molempiin suuntiin ajaessaan kaikilla asemilla.

Uutinen on päivitetty 16:47.

 

Kommentit

Suututtaa lukea näitä hsl:n myöhässä tulevia ja kaunisteltuja tiedotuksia "Lähijunat saattavat viivästellä...". Itse olin jumissa z-junassa, joka lähti aikataulussaan Pasilasta, mutta jämähti radalle ennen Käpylää. Peruutimme puolen tunnin odottelun jälkeen takaisin Pasilaan, mutta ihmisiä ei päästettykään ulos junasta. Siellä venailtiin taas jonkun aikaa ja katsottiin kun viereisiltä raiteilta useampi juna meni meidän ohi. Lopulta saavuimme Tikkurilaan 1h 10 min lähdön jälkeen. Haluan kiittää vr:ää mukavasta viikonlopun aloittamisesta ja hienoa että olette luotettava työmatkaliikenteen tarjoaja varmasti myös tulevaisuudessa. Tuleehan meille kehärata ja sen vuoksi luotettavammat bussiyhteydet voidaankin lakkauttaa. Katastrofia kauhulla odotellessa!

Ettekö ole vielä oivaltaneet... HSL haluaa eroon julkisesta liikenteestä selkeästi näillä hankaloittamisilla ja lyhyelläki matkalla tehden vaihdolliksi.

Ja tämä on jo toinen päivä tällä viikolla tätä. En ymmärrä, miten VR aikoo selvitä kesällä alkavasta kehäradan liikenteestä, kun nytkään ei päärata tunnu junille riittävän. Kun HSL vielä lakkauttaa jatkuvasti suoria bussilinjoja Helsinkiin niin Vantaalta kuin Koillis-Helsingistäkin, on työnantajien mitta varmaankin täynnä. Tuhannet työmatkalaiset myöhästelevät jatkuvasti näiden junaongelmien vuoksi.

Jos pelkäätte myöhästymisiä, niin lähtekää ajoissa, jos junaa ei kuulu ollenkaa, menkää reittiopas.fi ja ottakaa täppä junan kohdalta veke, ja suunnitelkaa reittinne ilman junaa. kaikkialle pääsee myös busseilla, mutta ei niin nopeasti (tai toisinaan pääsee nopeammin ilman junaa...)

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.