Paloheinässä pysäkkimuutoksia 29.4. klo 10 alkaen

Kuusmiehentien pysäkki H2287 ”Kuusmiehentie” siirtyy pysyvästi Sysimiehentielle. Näin ollen pysäkki jää pois Itä-Pakilan suuntaan ajavan linjan 604 käytöstä.

Sysimiehentien pysäkki H2285 ”Rakovalkeantie” poistuu käytöstä pysyvästi. Lähin pysäkki on Sysimiehentielle siirtyvä pysäkki H2287. Pysäkkiä käyttävät linjat 67 ja 67N Torpparinmäen suuntaan.

Kommentit

Linja voi pysähtyä tarpeen mukaan sivukaduilla myös muualla kuin pysäkeillä, missä se on liikenneturvallisuuden ja - säännösten mukaista. /
På sidogator kan linjen vid behov också stanna på andra platser än hållplatser, förutsatt att det är tryggt och i enlighet med trafikreglerna.

Mahtaako runkolinjan 560 väylänä Kuusmiehentie enää luokittua sivukaduksi? Tutkittua tietoa tarvittaisiin!

Niinpä! Jos 604 menee 560 kanssa isoa joukkoliikenneväylää, onko 604 enää mikään palvelulinja... Palvelulinjojen ideahan on juuri mennä sivukatuja, ja tarjota palvelua siellä missä ei ole normaalin bussilinjan pysäkkiä.

Kuvassa näkyy linjan 604 ainoa (!) pysäkki suunnassa Itä-Pakilaan, edellisen pysäkin "Kuusmiehenpolku" (2676) sijainti jää puolestaan kauas länteen. Jos pysäkkien sijoittelu nykyisen reitin varrella on muuttunut mahdottomaksi, olisi aika suunnitella linjan 604 reitti kokonaan uudestaan.

No miten pääsee sitten linjan 604 kyytiin tai siitä jäämään lähialueilla?

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.