Rautatientorin laituriremontti on valmistunut – uudistunut terminaali käyttöön 17.8.

Rautatientorilla koko kesän jatkunut laituriremontti on valmistunut. Rautatientorin bussit siirtyvät normaaleihin lähtölaitureihinsa maanantaina 17. elokuuta.

Kesän aikana Rautatientorin lähtölaiturien korokkeita levennettiin puolella metrillä. Näin aukio on bussimatkustajille aiempaa tilavampi ja turvallisempi. Työt alkoivat kesäkuun puolessavälissä, ja niitä tehtiin kolmessa vaiheessa, minkä vuoksi Rautatientorilla on ollut käytössä erilaisia poikkeusjärjestelyjä kahden kuukauden ajan.

Urakan valmistumisen myötä myös bussien lähtölaitureita on muutettu kesää edeltäneestä tilanteesta. Syynä on muun muassa se, että monen linjan reitti tai numero muuttui Vantaan linjastouudistuksen ja syysaikataulujen voimaan tulemisen yhteydessä 10. elokuuta.

Rautatientorin uudet lähtölaiturit ovat käytössä aamuliikenteen alusta alkaen maanantaina 17. elokuuta.

Rautatientorin bussien lähtölaiturit 17.8. alkaen

Kommentit

Tämä menee taas kategoriaan HSL:n järjettömmät päätökset. Nyt Rautatientori on niin ahdas, että bussit eivät mahdu kulkemaan, joutuvat peruuttamaan ja koukkaamaan laitureiden kautta. Tosi paljon turvallisempaa kuin ennen. Kuka h-vetti siellä näitä päätöksiä tekee?!?

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.