Topeliuksenkadulla ja Haartmaninkadulla pysäkit edelleen väliaikaisilla paikoillaan

Topeliuksenkadun pysäkit 1326 ja 1327 ”Töölön tulli” sekä Haartmaninkadun pysäkki 1320 ”Naistenklinikka” ovat edelleen väliaikaisilla paikoillaan. Pysäkit siirrettiin rakennustöiden vuoksi lokakuussa 2014. Tietöiden arvioidaan kestävän maaliskuuhun 2015 saakka.

Topeliuksenkadun ja Haartmaninkadun pysäkit edelleen poikkeusreitillä maaliskuuhun 2015
 

Kommentit

Maaliskuu 2015 on mennyt jo aikaa sitten ja Naistenklinikan remonttikin on valmistunut, mutta pysäkki 1320 ei ole siirtynyt takaisin alkuperäiselle paikalleen.

Väliaikaisratkaisu pysäkeille parempi kuin aikaisempi. Bussit eivät joudu jonottamaan paikkaa ja pysäkkien väli on lyhyempi. Sopii erinomaisesti!

Tuon linjan 42 pysäkkiparin piti olla noilla paikoilla Tullinpuolin Shellin kohdilla viime vuoden elokuussa vaan parina viikonloppuna ainakin HSL:n tiedotteiden mukaan. Jostain syystä ne ei oo ilmottanu et järjestely on toistaseks voimassa. Itse kyselin niiden sijaintia kun kuljin pitkästä aikaa ko. linjalla mennessäni silmäklinikalle enkä tienny missä pysäkit sillä hetkellä oli eikä oikeen tienny HSL itekään kun ilmottivat mulle et ne on siin uimahallin kohdilla.

Naikkarin remppaa tekevä firmahan meni konkkaan, eikö työt siksi edisty. HSL:n tehtävä ei ole ilmoitella rempan edistymisestä, mutta onhan siitä ollut lehdissä juttua.

Piti sen alkup. tiedon mukaan loppua joskus joulukuun puolivälissä.

Pysäkit ovat edelleen väliaikaisilla paikoilla? Pitikö tämän poikkeusjärjestelyn jo loppua?

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.