Vantaalle kuusi kutsupohjaista lähibussilinjaa

Vantaalla aloittaa 10.8. kuusi alueellista lähibussia, jotka kulkevat vain kutsusta eli bussi tilataan HSL:n liikenneinfon numerosta (09) 4766 4000. Lähibussit liikennöivät maanantaista perjantaihin klo 9 – 15 seuraavilla alueilla:

313 Hämeenkylä - Myyrmäki

413 Myyrmäki - Martinlaakso

618 Tikkurila

713 Hakunila

723 Koivukylä

733 Korso - Peijas

Lähibussit ovat matalalattiaisia pikkubusseja, joihin mahtuu 16–22 matkustajaa. Niissä on tilaa vaunuille, pyörätuolille tai rollaattorille. Lähibussit pysähtyvät bussipysäkeillä, joiden lisäksi niille on muita pysähtymispaikkoja tiheästi. Busseissa kelpaavat HSL:n liput ja kuljettaja myy kertalippuja.

Lähibussin voi tilata kaksi viikkoa etukäteen eli tilauksen voi tehdä jo nyt. Bussi on tilattava viimeistään tuntia ennen haluttua lähtöaikaa.

Vantaan uusien lähibussien liikennöintialueet ja pysäkit kartalla

Lisätietoja lähibusseista
 

Kommentit

Joitakin pysäkkejä Helsingin puolella näkyy jo, mutta Kehä III:n varrella ei yhtäkään ja myös pysäkki Aamuruskontie (3900) puuttuu Tikkuritieltä. Nämä pysäkit helpottavat vaihtamista Helsingin linjalta 73.

Helsingin puolella on pysäkkejä mutta jostain syystä ne ovat kartasta jääneet pois. Kartan päivitys on työn alla.

Mitkä pysäkit Helsingin puolella ovat linjan 618 käytössä, ja kelpaako niiden välillä Helsingin sisäinen lippu?

Helsingin pysäkit tulevat kartalle näkyviin kunhan saamme sen päivitettyä. Helsingin sisällä voi luonnollisesti matkustaa Helsingin sisäisellä lipulla.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.