Helsingin keskustan liikenteessä viiveitä ja muutoksia iltapäivällä 12.3.

Päivitys 12.3. klo 14.45

Liikennöintimuutoksia mielenosoituskulkueen vuoksi 12.3. klo 15 alkaen.

Kulkueen siirtyessä Kaivokadulle / Kaisaniemenkadulle, aletaan Hämeentietä keskustaan päin tulevaa bussiliikennettä kääntää Sörnäisten rantatielle. Hämeentietä kulkevat linjat ajavat tällöin poliisin ohjauksen mukaisesti Hämeentieltä Hakaniemen torikadulle ja käyttävät jättöpysäkkeinä pysäkkejä ”Hakaniemi” (2502 ja 2504), minkä jälkeen jatkavat välittömästi matkaa toiseen suuntaan Hakaniemenrannan, Sörnäisten rantatien ja Haapaniemenkadun kautta.

Päivitys 12.3. klo 13.30

Lauantaina 12.3. Raitiovaunuliikenne saattaa pysähtyä Helsingin keskustassa ja raitiovaunulinjoja voidaan laittaa poikkeusreiteille. Myös Hämeentien kautta keskustaaan ajavat bussit käännettään Hakaniemessä tarvittaessa klo 15.15 alkaen, kun kulkue lähtee liikkeelle. Tiedotamme lisää täällä, poikkeusinfossa, facebookissa sekä twitterissä, kun saamme lisätietoa.

Päivitys 11.3. klo 17.00

Mielenilmauskulkue aiheuttaa Helsingin keskustan liikenteeseen viiveitä ja ruuhkaantumista lauantaina 12.3. noin klo 15 alkaen. Kulkueen osallistujat kokoontuvat Senaatintorille klo 14, ja kulkue etenee klo 15.15 alkaen Aleksanterinkatua pitkin Mannerheimintielle ja edelleen Kaivokatua, Kaisaniemenkatua, Unioninkatua ja Siltasaarenkatua Hakaniemen torille.


 

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.