Itäväylän idän suunnan bussit siirtyvät poikkeusreitille Herttoniemessä 8.12.2016

Itäväylää itään päin kulkevat linjat linjat 58, 58B, 90A, 92N, 96N, 97N ja 841N siirtyvät poikkeusreitille Herttoniemessä torstaina 8.12.2016. Bussit kääntyvät Itäväylältä Laajasalon suuntaan ja ajavat sen jälkeen reittiä Linnanrakentajantie – Laivalahdenkatu – Mekaanikonkatu – Muuntajankatu – oma reitti.

Keskustan ja Pasilan suuntiin bussit kulkevat normaalia reittiään.

Käytöstä poistuvat pysäkit:
Kaikilla linjoilla Itäväylällä sijaitsevat pysäkit Herttoniemi (H4007) ja Konemestarinkatu (H4009).
Linjoilla 58, 58B ja 92N Muuntajankadulla sijaitseva pysäkki Mekaanikonkatu (H4176).

Korvaavat pysäkit:
Kaikilla linjoilla Laivalahdenkadulla sijaitseva pysäkki Puusepänportti (H5022) sekä Mekaanikonkadulla sijaitsevat pysäkit Asentajanpuisto (H5023) ja Mekaanikonkatu 10 (H4173).
Linjoilla 90A, 96N, 97N ja 841N Muuntajankadulla sijaitseva pysäkki Mekaanikonkatu (H4175).
Linjat eivät pysähdy Laivalahdenportin pysäkillä (H4035) Linnanrakentajantiellä, sillä bussien on ryhmityttävä pysäkin kohdalla vasemmanpuoleisimmalle kaistalle kääntyäkseen Laivalahdenkadulle.

Järjestely on voimassa noin puolitoista vuotta, ja se johtuu Herttoniemessä Itäväylän yli rakennettavan sillan työmaasta.

Bussien poikkeusreitit Herttoniemessä 8.12.2016 alkaen

Kommentit

online live xbox gaming. its really adventurous and exciting. Now enjoy unlimited gaming http://freexbcodes.com and also excelling among your friends, Get xbox codes from the above mentioned website and go on playing the games without any restrictions. this is amazing to visit.

Voisiko kyseiset reittimuutokset korjata myös beta.reittiopas.fi? Ainakaan linjan 58B reittikartta ei näytä muuttunutta reittiä.

Tulevatko linjojen reitit ja korvaavien pysäkkien aikataulut näkyviin reittioppaan linjakartta -osioon ja reittioppaan pysäkkiaikatauluihin?

Hei,

pahoittelut viiveestä vastauksessa - ja myös viiveestä Reittioppaan päivityksessä. Näiden pitäisi tulla näkyviin Reittioppaaseen huomenna tiistaina 13.12. iltapäivällä.

Säilyykö pysäkki 4011 Siilitie(M) Itäväylän rampilla ainakin kaukoliikenteen käytössä? Merkitäänkö pysäkki pikavuoroillekin, ellei lähempänä metroasemaa pääse pysähtymään suunnassa Porvooseen?

Siilitien metroaseman pysäkki 4011 säilyy linjojen käytössä normaalisti, kuten tähänkin asti.

Mitä järkeä tossa on kun iso Metroasema yms remonti ei toteudu ?

Eikä tietenkään mitään mainintaa koskeeko järjestely myös porvoon suunnan pika- ja vakiovuoroja?

Matkahuollon tietojen mukaan kaukoliikenteen vakiovuorot alkavat käyttää pysäkkiä Konemestarinkatu (H4009).

Savonlinja kertoi juuri, että pysäkiltä Konemestarinkatu (H4009) Itäväylällä pääsisi 8.12. alkaen myös kaukoliikenteen pikavuorojen kyytiin suunnassa Porvooseen.

Tulevatko linjojen reitit ja korvaavien pysäkkien aikataulut näkyviin reittioppaan linjakartta osioon ja reittioppaan pysäkkiaikatalut -kohtaan?

Meinaakohan tämä nyt sitä, että 58/B ei ehdi enää palata omalle reitilleen ennen kuin runkolinja 500 aloittaa?

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.