Kallio Block Party aiheuttaa poikkeusreittejä busseille ja raitiovaunuille lauantaina 6.8.

Raitiolinjat 3 ja 9, Helsingin bussilinjat 23, 51 sekä seutulinja 502 liikennöivät poikkeusreittejä lauantaina 6.8. Kallio Block Party –tapahtuman vuoksi. Tapahtuma sulkee katuja Eläintarhantien, Castréninkadun ja Hämeentien rajaamalla alueella.

Raitiolinjat 3 ja 9 ovat poikkeusreiteillä koko liikennöintiajan. Linjat kiertävät Hämeentietä Helsinginkadulle, joten Porthaninkatu ja Kaarlenkatu jäävät ajamatta.

Bussilinja 23 liikennöi klo 9-24 Hämeentien ja Viidennen Linjan kautta. Reittiosuus Toisen Linjan, Wallininkadun ja Sturenkadun kautta jää ajamatta.

Bussilinja 51 liikennöi klo 9 alkaen kaikki lähtönsä iltaan asti Hämeentien ja Viidennen Linjan kautta, joten Porthaninkatu jää ajamatta.

Bussilinja 502 on poikkeusreitillä klo 9 alkaen liikennöintiaikansa loppuun. Bussit kulkevat reittiä Hämeentie – Helsinginkatu – Viides Linja – Fleminginkatu, joten Toinen Linja ja Wallininkatu jäävät ajamatta.

Raitiolinjojen 3 ja 9 poikkeusreitti

Bussilinjan 23 poikkeusreitti

Bussilinjan 51 poikkeusreitti

Bussilinjan 502 poikkeusreitti

 

Kommentit

Käyttääkö bussi 23 poikkeusreitillään pysäkkiä Brahenkatu (2146) Sturenkadun kohdalla?

Linjan 502 poikkeusreitti kulkee itse asiassa (kuten kartassa) Hämeentieltä ensin Karhupuiston ohi ja sitten Helsinginkadun länsiosaa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.