Linja 562 poikkeusreitillä 12.4.-31.10.

Linja 562 ei aja Peltolantietä 12.4.-31.10. vaan poikkeusreittiä Tikkurilantien ja Talvikkitien kautta. Bussit pysähtyvät kaikilla poikkeusreitin pysäkeillä sekä Talvikkitien kahdella väliaikaisella pysäkillä. Poikkeusreittiä ajetaan Peltolantien rakennustöiden vuoksi.
 

Kommentit

Aika myöhään jäi asiasta tiedottaminen kun töiden piti valmistua tänään ja yllätys yllätys, ainakin kuukaudella myöhästyy. Ettei menisi vain ensi kesään asti niin kuin Länsimetrolla?! Työmaalla näyttää kyllä olevan miehiä röökit hampaissa vaikka kuinka mutta mikä tällä kertaa mätti etteivät työt edistyneet aikataulussa? Hommaisivat edes valaistuksen kun joutuu päivittäin kompuroimaan pimeässä poikkeusreittiä.

Ei pysähdy bussit Talvikkitiellä ja osa hurjastelee "vanhasta muistista" Peltolantietä pitkin. Ja saakin hurjastella, ei Peltolantiellä ole vielä mitään aloitettu...taitaa olla Juhannus, ennenkuin ekat työkoneet saapuvat Peltolantielle

Tiedotteista saa käsityksen, että Talvikkitien väliaikaispysäkit olisivat käytössä heti 12.4. alkaen, mutta ainakaan äsken (13.4. n. klo 16) Tikkurilaan päin tullessa väliaikaispysäkillä ei ollut mitään merkkiä vielä ja kuski ajoi sujuvasti ohi välittämättä siitä, että olisin halunnut jäädä kyydistä siinä kohdassa missä tämän väliaikaispysäkin pitäisi olla.

Osa kuskeista ei taida tietää reittimuutoksesta, äskenkin bussi ajoi sujuvasti Peltolantietä pitkin ja jätti ihmisiä kyydistä huoutetuilla pysäkeillä. Sama kävi eilen.. Tuohan tämä jännitystä elämään kun ei tiedä mistä pysäkiltä pääsee töihin menemään...

Olipa kivaa, kun bussi ei pysähtynyt asemalta tullessa Talvikkitiellä vaan ajoi Tikkurilantielle. Peltolantie ei ole suljettuna ja väliaikaispysäkit puuttuvat. Prosessit taitaa mättää, kun kierretään ilman syytä ja kun syytä ei ole niin jätetään pysäkit pois.

Eipäs ollut aamulla tänään 12.04 Talvikkitiellä mitään väliaikapysäkkejä, joudun hirveän pitkän matkan kävelemään.... Tästä kyllä palautetta....Eikä Peltolantie ollut vielä ainakaan aamulla suljettuna.

Voisitteko kertoa myös syyn poikkeusreittiin, niin ehkä ei sitten harmittaisi niin paljon. Vai onko poikkeusreitti vain muutos muutoksen vuoksi?

Aika kryptisesti tuossa tiedotteessa näyttää lukevan että "poikkeusreittiä ajetaan Peltolantien rakennustöiden vuoksi." Eli luultavasti bussilla ei vaan siis yksinkertaisesti pysty ajamaan Peltolantietä pitkin sinä aikana, kun tietä korjataan.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.