Linjat 501 ja 501V lakkautetaan 15.8.2016

Linjat 501 ja 501V lopettavat liikennöintinsä, kun HSL:n liikenteessä siirrytään talviaikatauluihin 15. elokuuta 2016. Lauttasaaren ja eteläisen Espoon väliset matkat onnistuvat parhaiten Lauttasaarentietä pitkin kulkevilla T-busseilla tai vaihtamalla Ruoholahdessa.

Kommentit

Linja 501 Tapiolaan on säilytettävä ainakin metron tuloon!!! Ja aikataulut työaikoihin sopiviksi 7-9 ja 16-18 vähintään 30min välein, kiitos.

Linja 501 Tapiolaan on säilytettävä ainakin metron tuloon!!! Ja aikataulut työaikoihin sopiviksi 7-9 ja 16-18 vähintään 30min välein, kiitos.

Vattuniemeläiselle, eli minulle 501(V) -bussin lakkauttaminen tietää pidemmät työmatkat sekä kilometreissä että ajassa. Eli huononnetaan joukkoliikennettä Pääkaupunkiseudulla. Miksei tätä linjaa voitu jatkaa ainakin siihen asti että metro oikeasti kulkee? Jos rahat riittävät yli miljardeja maksavalle metrolle niin kyllä sitä yhtä bussilinjaakin voisi ylläpitää. Koko metrotouhu on ainakin minulle näyttänyt että rahaa kyllä on ja vaikka kuinka paljon. Se on enemmän poliittisista päätöksistä kiinni miten se raha käytetään.

Olet oikeassa. Valitettavasti poliittinen päätös antaa HSL:lle enemmän rahaa bussiliikenteen tilaamiseen on täysin erillinen päätöksestä kustantaa Länsimetro loppuun asti, vaikka tavallisen asukkaan kannalta molemmat vaikuttavat liikkumismahdollisuuksiin.

Hei,

valitettavasti aivan kaikkien nykyisten linjojen liikennettä ei ole ollut mahdollista pitää ennallaan, koska busseja on ajossa syksyllä vähemmän kuin menneenä talvena. Linja 501 tarjoaa yhteyksiä, jotka on mahdollista kulkea vaihdollisina muita linjoja käyttäen, mistä johtuen se ei ole mukana syksyn 2016 linjastossa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.