Metron arkiaikatauluihin pieniä muutoksia 14.11.

Metron arkiaikatauluihin tulee pieniä muutoksia maanantaista 14.11. alkaen. Aamuista lakkautetaan Itäkeskuksesta Vuosaareen lähtevät vuorot klo 6.19, 6.29 ja 6.39 sekä Itäkeskuksesta Mellunmäkeen lähtevät vuorot klo 6.17, 6.27 ja 6.36.

Vuoro Mellunmäestä Ruoholahteen klo 9.37 korvataan klo 9.37 vuorolla Mellunmäestä Kamppiin.  Aikataulu välillä Mellunmäki - Kamppi ei muutu.  

Vuoro Ruoholahdesta Mellunmäkeen klo 14.08 korvataan klo 14.10 vuorolla Kampista Mellunmäkeen. Aikataulu välillä Kamppi - Mellunmäki ei muutu.

Muutokset tehdään liikennöinnin toimivuuden parantamiseksi. Poistuvat aamulähdöt ovat niitä, jotka menevät Itäkeskuksesta idän pääteasemille, ja aikataulut ovat niin lähellä muita aikataulunmukaisia lähtöjä, että ne ovat aiheuttaneet liikennöinnille Itäkeskuksessa hankaluuksia. Samoin Ruoholahdesta poistuvilla lähdöillä vuoroväli on on ollut liian lyhyt.

Metron aikataulut 14.11. alkaen

 

Kommentit

Ette sitten ajatelleet työssäkäyviä, jotka ei ole tösissä keskustassa Vuosaaressa/Mellunmäessä/Mellunkylässä! Työmatka-ajat pitenee ja HSL nostaa hintoja pilviin. Meneekö se teidän mielestä oikein?

Tuotanoinniin, mitenhän on tarkoitus Itäkeskuksesta Vuosaareen kuuden aikaan aamulla, ja entäs Itäkeskuksesta Mellunmäkeen kuuden aikaan aamulla?

Metro kulkee aamuvuorojen fiksaamisesta huolimatta edelleen aamuisin noin kymmenen minuutin välein. Tarkat aikataulutiedot saa muun muassa HSL:n Reittioppaasta.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.