Pysäkkimuutos Lehtisaaressa Kuusisaarentiellä 17.10. alkaen

Kuusisaarentiellä pysäkki 1414 Lehtisaarentie siirretään maanantaina 17.10. klo 10 kulkusuunnassa eteenpäin noin 100 metriä. Kuusisaarentiellä tehdään pysäkkialueen rakennustöitä ja pysäkki on tilapäisellä paikallaan vuoden loppuun. Väliaikainen pysäkki sijaitsee ajoradalla ja se merkitään maastoon väliaikaisella pysäkkitolpalla. Pysäkin odotustila sijaitsee saattopysäköintitaskussa, joka rajataan suoja-aidoilla.

Pysäkkiä käyttävät linjat 194, 194A, 195, 195N, 551 ja 552.

Kommentit

Nba games has got more better its all because of http://2kvccodes.com/2k18/ which gives you access to live hack used in online nba games. Get these hack today and enjoy nba games to the fullest

Tuokaa nyt kuitenkin se roska-astia. Lehtihovi laskuttaa tonttinsa roskaamisesta, jos ette edes yritä tehdä asialle mitään.

Miksi muuten pyörätien yli pysäkkialueelle ei ole suojatieviivoitusta? Olen nähnyt jo monta vaaratilannetta!

Bussien olisi pitänyt tulla saattopysäköintitaskuun poimimaan matkustajat. Nyt ne tukkivat pysähdyksensä ajaksi kaiken itään suuntautuvan liikenteen. Pyörätietä ja jalkakäytävää olisi voinut hyvin kaventaa tilapäisen pysäkkitilan verran.

Väliaikaiselta pysäkiltä puuttuvat tukikaide sen ja pyörätien välistä sekä roska-astia.

Tupakoijat polttavat savukkeitaan Lehtihovin senioritalon C-portaan, ulkoiluvälinevaraston ja kuntosalin ovien edessä. He tumppaavat savukkeensa pyörätien/jalkakäytävän asvaltille tai talon laatoitukselle/nurmikolle.

Sateella bussia odottavat siirtyvät pomminvarmasti talon katosten suojaan. Pysäkille on tuotava oma katos! (Miksi sitä ei muuten siirretty käytöstä poistetun varsinaisen pysäkin paikalta!?)

Korvaava pysäkkialue on käytössä vain väliaikaisesti kunnes varsinainen pysäkkialue on rakennettu valmiiksi. Lyhytkestoiselle korvaavalle pysäkkialueelle (tolppapysäkki) ei valitettavasti pystytä tarjoamaan samaa palvelutasoa kuin varsinaiselle pysäkkialueelle (katospysäkki).

Syyssateet alkavat. Pysäkille tulisi saada jonkinlainen katos. Samoin penkki, jolla huonokuntoinen voisi istua bussia odottaessaan ja jonka päällä voisi pitää raskaampia kasseja.

Miksi hakuuni: pysäkkiaikataulut Kuusisaarentie 38 , pysäkki 1414. Vastaus on toistuvasti: Ei saatavilla! Kysyn siis : Miksi ei?

Hei, kokeilin käyttämiäsi hakusanoja ja nyt näyttää toimivan.

Miksi pysäkin 1414 odotusalue on puuta/faneria? Varmaan tiedätte , miten vaarallisen liukas se jään/kuuran peittämänä!

Hei, laitamme palautetta eteenpäin urakoitsijalle ja pyydämme korjaamaan odotustilan kansirakennetta.

Voiko lähibussi 34 pysähtyä tarpeen mukaan tällä pysäkillä liikenneturvallisuus huomioon ottaen?

Lähibussit pysähtyvät kaikilla pysäkeillä mitä reitin varrella sattuu olemaan, vaikka pysäkkitaulussa ei linjan numeroa lukisikaan.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.