Raitiolinjoilla poikkeusreittejä 13.12. Lucia-kulkueen vuoksi

Raitiolinjat 1A, 2, 3, 4, 7A ja 7B kulkevat poikkeusreittejä Lucia-kulkueen vuoksi tiistaina 13. joulukuuta noin klo 17.45-19.00. Korvaavaa liikennettä järjestetään busseilla 3X ja 4X.

Raitiolinja 1A ajaa reittiä Unioninkatu-Kaisaniemenkatu-Kaivokatu-Mannerheimintie-Bulevardi-Fedrikinkatu-Laivurinkatu-Tehtaankatu. Snellmaninkadun, kauppatorin, Laivasillankadun ja Tehtaankadun kautta ei ajeta.

Raitiolinjat 2 ja 3 kulkevat Mannerheimintien, Bulevardin, Fredrikinkadun ja Tehtaankadun kautta linjan 1A päätepysäkille Pursimiehenkadulle.

Viiskulman ja Kauppatorin väliä liikennöi korvaava bussi 3X. Bussi lähtee Viiskulmassa pysäkiltä ”Viiskulma” 1174 ja Etelärannassa raitiovaunupysäkkiä ”Eteläranta” 0433. Bussi 3X kulkee reittiä Viiskulma-Laivurinkatu-Tehtaankatu-Laivasillankatu-Eteläranta-Kauppatori ja pysähtyy raitiovaunupysäkeillä reitin varrella.

Raitiolinja 4 liikennöi välillä Munkkiniemi-Kolmikulma. Lasipalatsin ja Katajanokan väliä liikennöi korvaava bussi 4X. Bussi lähtee Katajanokalle pysäkiltä ”Postitalo” 2038. Bussin 4X reitti on Postikatu-Kaivokatu-Kaisaniemenkatu-Liisankatu-Pohjoisranta-Kanavakatu-Satamakatu-Kruunuvuorenkatu-Linnankatu-Merikasarminkatu.

Raitiolinjat 7A ja 7B ajavat Kaivokadun kautta. Aleksanterinkatu, Snellmaninkatu ja Liisankatu jäävät ajamatta.

Lucia kruunataan Tuomiokirkossa, minkä jälkeen kulkue lähtee noin klo 18 kiertämään Senaatintorilta Snellmaninkadun, Aleksanterinkadun, Mannerheimintien ja Pohjoisesplanadin kautta takaisin Tuomiokirkolle. Kulkue saattaa aiheuttaa viivästyksiä keskustan liikenteelle.

Raitiolinjojen poikkeusreitit Lucianpäivänä

 

Kommentit

The trams in Lisbon are, not only one of the most useful means of transport to get around the city, but also one of the city’s most popular tourist attractions.

Portugal’s capital currently has five different routes and 58 trams, of which 40 are vintage streetcars. The heritage trams are small, nostalgic and an emblematic symbol of Lisbon, making for great photos. https://www.9apps.red/

13.12. on tiistai, ei sunnuntai.

Ja tiedottakaa nyt jotain tuosta länsimetrostakin.

Kiitos tarkkaavaisuudestasi, viikonpäivä on nyt korjattu tiedotteeseen.

Länsimetron tarkkaa alkamisaikaa ei tällä hetkellä ole vielä tiedossa.

Hyvä.

Ja ymmärrän että ei ole tiedossa, tärkeintä olisi että muistatte pitää asiakkaanne ajan tasalla. Tämä kello 14 ilmestynyt tiedote oli hyvä; se antaa matkustajille varmuutta asioiden jatkuvuudesta.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.