Taiteiden yönä 25.8. HSL:n bussiliikenne kulkee perjantain aikataulujen mukaan, lähijunissa lisävuoroja

Taiteiden yönä, torstaina 25.8.2015, HSL:n bussiliikenteessä ajetaan perjantain aikataulujen mukaan. Bussit ajavat torstain ja perjantain välisenä yönä myös yöliikenteen vuorot.

Lähibussi- ja kutsulinjoilla liikennöidään kuitenkin kalenteripäivän mukaisilla torstain reiteillä ja aikatauluilla.

Myös U-linjoilla ajetaan pääsääntöisesti vain torstain aikataulujen mukaisesti. Nurmijärven suunnan linjalla U456 ajetaan kuitenkin myös perjantailähdöt.

Lähijunaliikenteessä kulkee Taiteiden yönä – eli torstain 25.8. ja perjantain 26.8. välisenä yönä – seuraavat lisäjunat:
L-junat Helsinki–Kirkkonummi klo 2.01, 3.01 ja 4.01
P-juna Helsinki-Myyrmäki-Lentoasema-Tikkurila-Helsinki klo 0.46
N-junat Helsinki-Kerava klo 23.48, 0.48, 2.18, 3.18 sekä Kerava-Helsinki klo 0.32 ja 2.02
T-juna Helsinki-Kerava-Riihimäki klo 2.48

Ajantasainen tieto Taiteiden yön liikenteestä on myös HSL.fi:ssä ja Reittioppaassa.

Kommentit

Minkä takia metron liikennöintiä ei jatketa myöhempään tämmöisinä päivinä kuin taiteiden yö? Ihmisiä on erittäin paljon liikenteessä yö myöhään, varsinkin jos hyvä ilma ja bussit eivät millään riitä kuljettamaan kaikkia sujuvasti.

Hei, metro ei liikennöi normaalia pidempään, koska Taiteiden yönä ei ole mitään yksittäistä suurta tapahtumaa ja lähes kaikki tapahtumat päättyvät jo klo 22 tai 23 mennessä. Ja koska Taiteiden yö järjestetään torstaina, todennäköisesti suurin osa ihmisistä lähtee pois keskustasta melko ajoissa. Metro liikennöi noin klo 23.30 asti ja tämän jälkeen Itä-Helsingin suuntaan pääsee yöbusseilla, jotka siis Taiteiden yönä kulkevat kuten viikonloppuisin.

 

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.