Vantaan Valimotielle tulee uusi pysäkki 3.10.

Vantaan Valimotie 5:ssä, Valimotien ja Tammistonkadun liittymän pohjoispuolella, tulee maanantaina 3.10. käyttöön uusi pysäkki V5026 (Tammistonkatu). Pysäkki on käytössä pohjoiseen päin ajettaessa eli Aviapoliksen, Kivistön ja Kylmäojan suuntaan. Pysäkkiä käyttävät linjat 561, 616 ja 621.

 

 

 

Kommentit

Voisikos kuljettajia muistuttaa pysäkin olemassaolosta. Nimittäin ainakin linjan 616 kuljettajat ajavat tuosta ohi ja vain harvoin jättävät ihmisiä ulos siinä. Varsinkin kun nyt on liukkaat kelit, olisi mukava jos ei tarvitsisi kävellä kauemmalta pysäkiltä kotiin. Pysäkki on kyllä hyvä lisäys, kunhan sitä saisi nyt sitten käytettyäkin.

Onko pysäkki merkitty teidän järjestelmään Helsingin puolelle kun Vantaan sisäinen kortti ei kelvannut? Piti arvolla ostaa sen takia lippu mihin kuljettakin sano että seutu lippu. Pysäkki omasta mielestä sijaitsee selvästi Vantaan puolella.

Hei, koskahan pysäkki mahtaa tulla oikeasti käyttöön? Vaikka tämä bussien reittilinjoissa näkyykin, kyseisellä paikalla ei pysäkkiä ole (ei minkäänlaista tolppamerkkiä eikä katosta), ja tänään 616 ajoi suoraan pysähtymättä Tammimäentien pysäkille. Näin raskaana olevana olisin arvostanut, jos pysäkki olisi ollut oikeasti tuossa kohdassa.

Pahoittelut, että pysäkin käyttöönotto on viivästynyt. Huomenna keskiviikkona pysäkille asennetaan pysäkkikilvet ja sen jälkeen pysäkki on käytössä.

Pääseekö pysäkiltä linjan 612 kyytiin?

Linja 612 ei pysähdy uudella pysäkillä, koska sillä on pysäkki juuri ennen risteystä Tammistonkadulla, joten pysäkkiväli olisi varsin pieni. Nuo muut linjat tulevat etelästä ja niillä on pitkä pysäkkiväli tuossa kohdassa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.