Blockfestin takia 30.6.-2.7. linja 55 käyttää Rautatientorilla poikkeuksellisesti laituria 1

Blockfest järjestetään Kaisaniemen puistossa lauantaina 1.7. Tästä johtuen kulku busseilla Rautatientorille Kaisaniemenrannan kautta ei ole mahdollista perjantain 30.6. kello 7 ja sunnuntain 2.7. kello 8 välisenä aikana. Tämä estää myös laiturin 13 käytön ajankohtana ja linja 55 käyttääkin poikkeuksellisesti Rautatientorin laituria 1. Linja 55 ei myöskään aja normaalia reittiään Kaisaniemenrannan kautta Rautatientorille.

Laituri 13 pois käytöstä

 

Kommentit

linja 55 piti jo ennen vappua siirtyä pois kaisaniemestä mistä moinen viivytys,olen ehdottanut yhdeksi pysäkiksi
ateneumin pysäkkiä mutta ei mene perille kun suunnittelijat eivät käytä 55 bussia

Linjan 55 siirtyminen pois Läntiseltä Teatterikujalta on viivästynyt sähköbussien latausaseman rakennustöiden pitkittymisestä johtuen. Toistaiseksi linja käyttää poikkeustilanteita lukuunottamatta laituria 13 ja tiedotamme kun latausaseman työt edistyvät niin pitkälle että laitureita voidaan ottaa taas käyttöön Rautatientorilla.

Onko "Kaisaniemenrannan kautta" kuitenkaan linjan 55 perusnormaalireitti vai vain oudon kauan kestävä poikkeusreitti? Kuuluuko perusnormaalireitin varrelle pysäkki Kaisaniemenpuisto (2060) Kaisaniemenkadulla suunnassa keskustaan? Käyttääkö tässä tiedotteessa mainittuna aikana linja 55 pysäkkiä 2060?

Voidaanko työmaan valmistumiseen saakka linja 55 siirtää laituriin 17? HSL:ltä jo tunnustettiin, ettei 67V lähiviikkoina oikeasti käytä lähtölaituria 17 aikataulun johdosta. Linjat 16 ja 55 ajavat molemmat Sörnäisten rantatietä.

Linja 55 ei tietojemme mukaan käytä pysäkkiä 2060 tämän poikkeuksen aikana. Tiedotamme linjan 55 pysäkeistä ja reiteistä tarkemmin kun Rautatientorin sähköbussien latausaseman työt valmistuvat ja kyseinen linja siirtyy Läntiseltä Teatterikujalta pois. Toistaiseksi linja käyttää poikkeustilanteita lukuunottamatta laituria 13 ja tiedotamme kun lisää laitureita voidaan ottaa taas käyttöön Rautatientorilla.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.