Lähibussien 116, 117 ja 119 reitit muuttuvat Tapiolassa 3.4.

Lähibussien 116, 117 ja 119 reitit muuttuvat maanantaina 3.4., koska Tapiolan palvelutalo siirtyy Itätuulenkujalta Länsituulentielle. Bussit käyvät Länsituulentiellä. Samaan aikaan bussit alkavat ajaa Itätuulentien sijaan reittiä Pohjantie - Etelätuulentie - Revontulentie - Tapiolantie.

Kommentit

Hei
Lähibussien siirto pois Itätuulenkujalta ei palvele yhtään paremmin Itätuulenkuja 1 - 7 talojen ikääntyneitä, liikuntarajoitteisia, asukkaita.
Seniorikansalaisille on usein 100 metrin matkakin haastellinen. Asionti tärkeimpänä terveyskeskus/hammashoitola. Kulttuurikeskus/kirjasto ja uimahalli .
Myös Metroon kätevästi Länsituulentieltä.Bussit palvelisivat useita kymmeniä Itätuulenkujan asukkaita.

Koska lähibussit palaavat takaisin itätuulentie/-kuja linjalle ? Elosalamantien ja etelätuulentien asukkailla riittävästi linjatarjontaa.
Itätuulentien -kujan rakennustyömaan raskasliikenne kulkee Tapiolantien ja Etelätuulentien välillä rakennustyömaan läpi.
Itätuulentien/-kuja 1-7 talojen asukkailla ei nyt bussiyhteyttä Heikintorille, terveyskeskukseen , kultturikeskukseen eikä uimahalliin.

Hei, lähibussit eivät näillä tiedoin ole palaamassa Itätuulenkujalle. Sen sijaan ne palvelevat Tapiolan palvelukeskusta sen nykyisessä osoitteessa Länsituulentie 1. Muutos joka tapahtui 3.4.2017 on siis pysyvä. Voitte jättää halutessanne linjastosuunnitteluun tarkempaa palautetta täällä: https://www.hsl.fi/palaute

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.