Lähtölaituri 1 poistuu käytöstä Rautatientorilla keskiviikkona 9.8.

Rautatientorin bussien lähtölaiturit muuttuvat keskiviikkona 9.8. Lähtölaituri 1 suljetaan kaivutyömaan takia ja sen linjat siirtyvät laituriin 13 Läntiselle Teatterikujalle. Muutos koskettaa kaikkia laituria käyttäviä linjoja eli 68, 71 ja 74N. Samalla linjojen reitti muuttuu kulkemaan Kaisaniemenrannan kautta. Poistuvalle reittiosuudelle jäävä pysäkki 2060 (Kaisaniemenpuisto) poistuu linjojen käytöstä ja sitä korvaa pysäkki 2082 (Kaisaniemi).

 

Kaikkien Rautatientorilta lähtevien bussien lähtölaiturit 9.8. alkaen löydät kartasta.

Rautatientori laiturimuutokset 9_8_2017

Kommentit

Olisi ollut tärkeää, että olisi ilmoitettu lähtölaiturin muutoksen olevan väliaikainen. Puutteellinen tiedotus aiheutti turhaa harhailua ja harmia Rautatientorilla, mikä ei ole kiva paikka kävellä. Voisitteko siellä tiedotuksessa ja muussakin toiminnassa yrittää asettua busseja ym käyttävien asiakkaiden asemaan konkreettisesti!

Kiitos palautteesta. Torstaina 9.8. alkaneen laiturin 1 sulkeminen oli tosiaan väliaikainen toimenpide ja laituri saatiin uudelleen käyttöön aiemmin kun oli ennakkoon tiedossa. Tämän takia linjat siirrettiin laituriin 1 takaisin nopealla aikataululla perjantaina 18.8. jolloin ennakkotiedotus oli hankalaa. Pahoittemme tätä.  Lisäämme tietoa laiturisiirtojen väliaikaisuudesta tiedotteisiimme.

Saiskos tuon laiturikartan johonkin etusivulle, josta se löytyisi helpommin!!! Ja sähköisen aikataulun ja laiturit kannattaisi päivittää nettiin heti, kun muutokset ovat voimassa. Ja miten vaikeaa on muuttaa aikataulu-valotaulun pysäkkejä Rautatientorilla. Siellä seisoi porukkaa laiturilla 1, koska valotaulussa lukee laituri 1. Jos ei onnistu, niin voisiko pysäkkiin 1 käydä kiinnittämässä tiedotteen ja kartan.

Laiturin 1 infokaapista löytyy molemmat mainitsemasi jo heti 9.8 aamusta. Laitetaan tuo etusivun kiinnitys mahdollisuus mietintään.

Kuinka kauan tämä järjestely kestää? Kun Kaisaniemenpuiston pysäkki jää pois, niin poistuu mahdollisuus suoraan vaihtoyhteyteen linjalta 78 (entinen 68) raitiovaunuihin 9 ja 6T Länsisatamaan.

Hei, järjestely kestää siihen asti kunnes laituri 1 saadaan taas käyttöön. Tähän voi kulua useampi viikko riippuen muun muassa sateiden määrästä. Huomio myös että raitiolinja 9 lakkaa 14.8. kulkemasta Länsisatamaan ja uusi linja 7 kulkee jatkossa Länsiterminaaliin yhdessä 6T kanssa.

Palaavatko bussireitit ennalleen kulkemaan Kaisaniemenpuiston pysäkin kautta sitten kun lähtölaiturin remontti on valmis? Ja jos, niin koska remontin on odotettu valmistuvan?

Linjat palaavat Kaisaniemenpuiston pysäkille ja kulkemaan Vilhonkadun kautta kun Rautatientorin remontti valmistuu. Nyt siirretyt linjat voivat palata paikoilleen näillä näkyminen kun laiturin 1 kohdalla työt saadaan valmiiksi.

Miten Viikin ensi viikolla käynnistyvä uusi korvaava linja 78, kulkeeko se tätä samaa reittiä kuin 68? Eli onko senkin päätepysäkki Kansallisen vieressä ja reitti Kaisaniemenpuiston kautta? Kuinka kauan ko muutos kestää vai onko se pysyvä? Minulla meni nyt kyllä tosi hankalaksi vaihto ratikasta bussiin ja toisinpäin Rautatieasemalla sekä Kaisaniemessä :(

Taas unohdettu reittioppaan lähtölaiturit päivittää...

Sähköautojen latausaseman piti olla jo keväällä valmis, miten voi olla mahdollista, että latausasemaa ei vaan saada valmiiksi, vaan edelleen kaivetaan vähän sieltä, vähän täältä? Ja lähtölaiturithan on sieltä pasilan toimistosta helppo napsia pois käytöstä, tulkaa paikanpäälle ajamaan itse! Ei mitään järkeä...

Sulkekaa koko tori. Olette jo vuoden rakentaneet tuota latauspistettä, ja nyt lähtee vielä lisää laitureita pois käytöstä, valmista vain ei tule.

Vaikuttako muutos ko. linjojen reittiin Helsinkiin tultaessa?

Kyllä vaikuttaa. Linja alkavat kulkea Kaisaniemenrannan ja Kaisaniemenpuistokujan kautta Rautatientorille. Tällöin linjojen käytöstä poistuu pysäkki Kaisaniemenpuisto (H2060) Rautatientorin suuntaan ajettaessa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.