Lauttasaaren linjalle 21V lisäbussi aamuruuhkaan 20.2. alkaen

HSL lisää Lauttasaaren bussien kapasiteettia arkipäivien aamuruuhkassa maanantaista 20.2. alkaen. Linjan lähdöt arkisin kello 7.29, 8.12 ja 9.00 Vattuniemestä Asema-aukion suuntaan ajetaan poikkeuksellisesti kahdella bussilla.

Linjan aikataulut eivät siis muutu, mutta matkustajapaikkojen määrä lisääntyy noin 200:lla. Järjestelyllä pyritään helpottamaan Lauttasaaren busseissa talvikauden aikana ilmenneitä kapasiteettiongelmia.

Kommentit

Voisiko linjalle 21V palauttaa liikennevaloetuudet, jotka poistuivat käytöstä viime syksynä? Monissa linjalla olevissa autoissa on Helmi-laitteet.

Helmi-järjestelmä on parhaillaan korvautumassa uudella lippu- ja informaatiojärjestelmällä, johon niin ikään sisältyvät liikennevaloetuudet. Linjalla 21V uuteen järjestelmään asennettuja busseja ei kuitenkaan ole vielä ollut.

Kiitos palautteeni huomioinnista! Vaikka nopeaa parannusta tilanteeseen ei luvattu, on ollut mukava havaita, että vastauksen jälkeen kaikissa matkustamissani 21V:n autoissa ovat olleet Helmi-laitteet käytössä ja liikennevaloetuudet ovat jälleen toimineet.

Sopisi lisätä myös toiseen suuntaan, täynnä nekin ovat!

Tämä on totta, katsotaan, mitä tälle voisi tehdä. Yksi ylimääräinen auto on nimenomaan aamuruuhkassa siksi, että silloin ruuhkat keskustan suuntaan ovat kaikkein kovimpia. Toiseen suuntaan matkustajamäärät jakaantuvat hieman pidemmälle aikavälille.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.