Linja 51 siirtyy poikkeusreitille Kalliossa

Linja 51 Malminkartanon suuntaan siirtyy poikkeusreitille Kalliossa 2.5. klo 8 alkaen eikä pysähdy pysäkillä Kaarlenkatu (H0257). Linja ajetaan Franzénin- ja Kaarlenkadun sijaan Fleminginkadun ja Helsinginkadun kautta. Lähin korvaava pysäkki Franzéninkatu (H2141).

Kaarlenkatu poikkeusreitti

Linjan 51 poikkeusreitti 2.5.2017 alkaen

Kommentit

Kuinka kauan tämä muutos on voimassa?

Linjan 51 reitti näkyviin, kiitoksia, jotta osaa ajaa sitä tiistaina ajaa. Onko otettu huomioon, että käännös Flemarilta Hesarille vasempaan on erittäin tiukka raitiovaunupysäkin korokkeen vuoksi?

Kuljettajatiedote aiheesta on lähtenyt liikennöitsijöille tänään. Valitettavasti saimme tiedon poikkeusreitin aiheuttavasta julkisivuremontista vasta tänään - siinä osasyy sille, että tämä asia tulee tällä tavoin puskista.

Tähän verkkotiedotteeseen on nyt lisätty myös kuljettajatiedotteen liitteenä oleva karttakuva. Hakaniemen suuntaan ajettaessa Franzéninkadun pysäkki siirtyy bussinmitan verran eteenpäin julkisivutyömaan vuoksi, mutta se ei ollut matkustajan näkökulmasta tiedotuksellisesti niin merkittävä asia kuin tämä toiseen suuntaan kulkeva poikkeusreitti, josta tässä verkkotiedotteessa kerrotaan. Käännös Fleminginkadulta Helsinginkadulle on kieltämättä varsin tiukka, mutta näkemyksemme mukaan sen pitäisi kaksiakselisella bussilla onnistua.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.