Linja 55 poikkeusreitillä 4. - 5.8. kello 23 alkaen Hämeentien kautta

Kyläsaaren kentällä järjestetään 4. – 5.8. Weekend Festival musiikkitapahtuma. Festivaalista johtuen bussilinja 55 joutuu poikkeusreitille Hämeentien kautta perjantai- ja lauantai-iltoina noin kello 23 alkaen. Sörnäisten rantatie, Tynnyrintekijänkatu, Vanha talvitie ja Hermannin rantatie jää siis linjalta ajamatta molempiin suuntiin. Osuudella sijaitsevat pysäkit Hanasaari, Suvilahti, Tynnyrintekijänkatu, Kalasatama, Agroksenkuja, Sörnäistenkatu, Haukilahdenkatu ja Käenkuja.

Bussilinja 55 ajetaan Hämeentien kautta noin klo 23 alkaen seuraavasti:
· Rautatientorilta molempina öinä lähdöt kello 22.52 – 00.55
· Koskelasta perjantaina lähdöt kello 22.55 – 23.55 ja lauantaina lähdöt kello 22.53 – 23.53.

Weekend Festival

Kommentit

Kartta on hämäävä Koskelan suuntaan menevän liikenteen osalta Merihaan jälkeen. Haapaniemenkadulta on suoraan ajaminen kielletty Sörnäisten Rantatien yli Hämeentielle.

Viime vuonna oli bussikuljetus suoraan weekend alueen edestä. Bussi vei rautatieaseman lähelle. Kuljetusta oli niin kauan kun oli kulkijoita. Maksoi 6e suunta. Oliko se hsl:n järjestämä? Jos oli niin onko tänä vuonna sama. Se oli aivan loistava, koska metrolle oli ihan älytön jono.

Tuodaanko Saarenkadun risteyksen kohdalle Hämeentielle tilapäinen pysäkkitolppa, vai mihin viittaa karttaan siihen merkitty piste suunnassa pohjoiseen?

Kiitos huomiosta. Karttaa korjattu tältä osin.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.