Mechelininkadun pysäkki Perho 0219 poistuu käytöstä 23.11.

Mechelininkadun pysäkki Perho 0219 poistuu käytöstä torstaina 23.11. työmaan vuoksi. Pysäkkiä käyttää raitiolinja 8. Lähimmät pysäkit ovat Marian sair. 0217 ja Caloniuksenkatu 0221.

Kommentit

Hei, poistetulle pysäkille oli viety tiedote, joka oli valitettavasti poistunut, kun pysäkkikatoksen lasit oli poistettu. Katoksen ympärillä oli laitettu huomionauhaa, joka tarkoittaa, että pysäkki ei ole käytössä. Lisäksi pysäkille on nyt viety uusi tiedote, jossa kerrotaan, että pysäkki on poistettu käytöstä.

Ei ilmeisesti kiinnosta vastata....

Miksi pysäkillä ei ole mainintaa, että se ei ole käytössä? Mukavaa oli missata sateessa kaksi sporaa, ja juosta kolmanteen jääden Marian pysäkiltä noin 40 metriä. Neljännellä sporalla kotiin sitten, töölöstä Kallioon 54 minuuttia -.-

PS. jos kuskilla olisi ollut pelisilmää niin olisi viitsinyt odottaa sen 6-8 sekuntia. Etenkin kun viitoin reippaasti juostessa. Luulen myös, että olisimme aika samoihin aikoihin jopa olleet siinä mikäli hän olisi kiihdyttämisen sijaan jarruttanut.

Hei
Tulin juuri Ruoholahdesta kasin ratikalla. Suureksi ällistyksekseni raitiovaunussa ei millään lailla tiedotettu poistetusta pysäkistä. Näyttö ilmoitti Marian jälkeen seuraavaksi pysäkiksi Perhonkadun, asukkaat painelivat nappeja ihmeissään, ratikka paineli pysäkin ohi eikä kuljettaja ilmoittanut mitään ennen kuin kysyttäessä. Tämän huonommin ei tiedottamista olisi voinut hoitaa. Eikä ollut eilisessä ratikassakaan mitään ennakkoilmoitusta siitä, että kohta pysäkki poistuu, ja sitä paitsi pysyvästi. Miksi meitä hämätään tällaisella "työmaan vuoksi" vedätyksellä?

Olisiko ollut liikaa ilmoittaa uutisessa kumpaa Perhon pysäkkiä tämä koskee? Pelkästä numerosta tuskin kukaan sitä tunnistaa. Tiedon etsiminen HSL:n sivuiltakaan ei kovin näppärää ole.

Hei, pahoittelen, että tiedotteesta jäi pois maininta siitä, kumpaa pysäkkiä tarkoitetaan. Pysäkki on siis Arabian suuntaan mentäessä.

Hei! Osaatteko arvioida kauanko pysäkki on pois käytöstä?

Hei, kyseinen Perhon pysäkki poistuu käytöstä pysyvästi. Mechelininkadulla tehdään rakennustöitä ja ratikkapysäkeiden paikat tulevat hieman muuttumaan. Uusi pysäkki tulee Arkadiankadun risteyksen lähelle. Rakennustyöt valmistuvat syksyllä 2018.

Tiedotteessa on hieman hämäävästi sanottu, että pysäkki poistuu työmaan vuoksi. Työmaan vuoksi poistumiset ovat yleensä olleet väliaikaisia.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.