Metrossa koeajoja torstaina 14.9. Kaikki junat ajetaan Ruoholahteen saakka

Päivitys 14.9. klo 12.15: Koeajot lopetetaan noin 12.15

Metrossa ajetaan koeajoja länsimetroon huomenna torstaina 14.9. Sekä Vuosaaresta että Mellunmäestä lähtevät junat ajavat poikkeuksellisesti koeajopäivinä Ruoholahteen asti. Myös Mellunmäen haaralta pääsee siis ruuhka-aikaankin Ruoholahteen asti.

Metrojunat jatkavat Ruoholahdesta länteen länsimetron rataosuudelle, mutta junasta on poistuttava viimeistään Ruoholahdessa. Junat tullaan Ruoholahdessa tarkastamaan matkustajien poistumisen varmistamiseksi. Siitä eteenpäin junat jatkavat tyhjinä länsimetron puolelle, kääntyvät takaisin ja jatkavat jälleen Ruoholahdesta Vuosaareen ja Mellunmäkeen matkustajaliikenteessä. Matkustajien on siis ehdottoman tärkeää poistua junasta viimeistään Ruoholahdessa.

Näkyvänä erona matkustajille koeajopäivänä on se, että samalla koekäytetään uusia laiturinäyttöjä. Torstaina siis metrojunan saapumisesta ja määränpäästä kertoo laiturinäyttö, joka on merkitty ”koekäytössä” teippauksella. Muut laiturinäytöt on sammutettu.

Kommentit

"Vuorovälien epäsäännöllisyys oli kyllä etukäteen tiedossa. Se siis oli tiedossa, että asemille voi tulla peräkkäin useita metrojunia ja sitten taas pitkä tauko ilman yhtään junaa." Hesarista lainattua. Miksi ette vaivautuneet tästä mainita tiedotteessa?

Voisi seuraavalla kerralla tehdä ensimmäisen testin su-aamuna, niin ei tarvitse täällä Kulosaaressa pitkään odotella metrossa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.