N- ja I-junat eivät pysähdy Pasila-Tikkurila välillä, klo 24 jälkeen eivät myöskään Tikkurila-Pasila välillä

päivitetty 12.1. klo 21:13

N-juna ja I-junat ajavat loppuillan normaalien aikataulujen mukaisesti, mutta Helsingistä lähtevät junat eivät pysähdy Pasilan ja Tikkurilan välillä. Väliasemille pääsee Tikkurilasta Helsinkiin päin menevillä junilla, Helsingin sisäinen lippu kelpaa välillä. Linja 69 Pasila-Malmi toimii korvaavana yhteytenä.

Klo 24 jälkeen N- ja P-junat eivät pysähdy Pasilan ja Tikkurilan välillä myöskään Helsinkiin päin ajettaessa korjaustöiden vuoksi.

Yhteyksiä väliasemille Helsingistä on mm. bussilinjoilla 69, 72 (Rautatientori-Oulunkylä-Pukinmäki-Tapanila), 73N (Rautatientori-Malmi-Puistola) ja 74N (Rautatientori-Tapanila-Puistola). Korvaava bussiyhteys Tikkurilasta Helsinkiin päin ajetaan poikkeusreitillä Tikkurila-Puistola-Malmi-Rautatientori (73N pidennetty reitti). Lähdöt Tikkurilan asemalta (laituri 7) klo 00:35 ja 01:35.

Liikennehäiriön syynä on ajolankavaurio ja siitä aiheutvat korjaustyöt.

 

Kommentit

eikös 73/n jatkossakin voisi mennä tikkurilaan , koska näitä häiriö tilanteita tulee varmasti joskus myöhemmin lisää ja tapulikaupungin asukkaita yhteyden tikkurilan palveluihin, lidliltä/mäkkäriltä asiakaita tikkurilaan :)

Meidän I-junassa 21:11 poikkeusjärjestelystä kuulutettiin vasta sitten, kun juna oli jo lähtenyt liikkeelle Helsingistä. Siinä vaiheessa ei voinut enää vaihtaa bussiin 72.

Jälleen kerran pitäisi kiinnittää huomiota junan henkilökunnan tiedottamiseen. Junan konduktööri tai kuljettaja ei ollenkaan maininnut mahdollisuudesta kiertää Tikkurilan kautta, ja sain sen vaikutelman, että moni matkustaja jäi vaan paniikissa pois junasta.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.