Poikkeusjärjestelyjä joukkoliikenteessä presidentti Koiviston hautajaisten aikana helatorstaina

PÄIVITETTY 25.5. klo 14.34: Poikkeusreitit ovat voimassa 16.30 asti.

Presidentti Koiviston hautajaiset aiheuttavat muutoksia helatorstaina iltapäivällä 25. toukokuuta.

Poikkeusliikenne:

Raitiovaunuliikenne klo 13.10 – 16.30:

  • Linjat 2 ja 3 ajetaan Pursimiehenkadulle linjan 1A päätepysäkille
  • Linja 4 ajetaan Kolmikulmaan
  • Linja 7A/B ajetaan Päärautatieaseman kautta

Runeberginkadulla, Kaivokadulla, Mannerheimintiellä ja Arkadiankadulla mahdollisia viivästyksiä saattueiden siirtyessä Hietaniemen hautausmaalle.

Linjan 5 lähtö Katajanokan terminaalista klo 13.03 ajetaan normaalisti.

HUOM! Alla olevan kartan poikkeusreitit ovat voimassa klo 16.30 asti. Karttaan päättymisaika on merkitty virheellisesti.

Poikkeusliikenne hautajaiset

Bussiliikenne:

  • Linja 24 ajetaan tarvittaessa suoraan Mechelininkadun kautta ilman Hietaniemen lenkkiä.

Runeberginkadulla, Kaivokadulla, Mannerheimintiellä ja Arkadiankadulla mahdollisia viivästyksiä saattueiden siirtyessä Hietaniemen hautausmaalle.

 

Kommentit

Jos klikkaatte selaimessa kuvan kohdalla hiiren oikealla ja otatte "Avaa kuva uudessa välilehdessä", tai "Näytä kuva" tulee kartta isona, tekniikan ihmelapset. Toimii ainakin Chromella ja Mozillassa desktop-versioina, eiköhän mobiilillakin.

Tämä on oikein hyvä vinkki! Mutta lähtökohtamme on silti se, että tällaiset kartat näkyvät kaikille ilman syvempää tekniikan tuntemusta.

ei ole eka kerta kun nämä reittimuutos ohjeet ovat heikkoja juurikin aiemman kommentoijankin mainitsemasta syystä: tuosta ei näe karttaa ja katuja kunnolla. laitatteha oikeasti jatkossa paremmat kuvat tai zoomaa -mahdolisuuden?

Hei, tämä tosiaan oli meidän mokamme, ja pahoittelemme sitä. Oletimme tuon edellisen kartan riittävän, mutta olihan se tosiaan vähän pieni. Vaihdoimme tähän suuremman kartan tämän päivän aikana, mikä oli tietysti turhan myöhään. Myös klikkaamalla suurennettavan pdf-kartan olisi voinut laittaa. Muistamme tämän ensi kerralla.

Ratikkareittien kartta on käyttökelvoton - kuka siitä näkee kadut? Tällaista ei pitäis enää tehdä! Kartan pitäisi esim. olla helposti suurennettavissa! Aikuisten oikeesti kuvitteletteko että tällä kartalla on jotain virkaa?

Hei, pahoittelut. Tämä on meidän mokamme. Tässä oli alun perin turhan pieni kartta, jota on nyt suurennettu. Lisäksi tähän olisi voinut liittää saman kartan pdf-tiedostona, jolloin kartan olisi voinut klikkaamalla suurentaa. Muistettakoon tämä ensi kerralla.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.