Raitiovaunut 1A, 7A ja 7B poikkeusreitillä iltaisin Lux Helsinki -valofestivaalin aikaan

Lux Helsinki -valofestivaali vie raitiovaunut 1A, 7A ja 7B poikkeusreitille 5.1.–9.1.2017 joka päivä n. klo 16 liikennöintiajan loppuun asti.

Linja 1A

Linja kulkee torstaina 5.1. ja maanantaina 9.1. n. klo 16 alkaen liikennöintiajan loppuun eteläpäässään reittiä Unioninkatu–Rautatieasema–Mannerheimintie–Bulevardi–Fredrikinkatu–Laivurinkatu–Tehtaankatu.

Seuraavat pysäkit eivät tällöin ole linjan käytössä: Snellmaninkatu, Kansallisarkisto, Hallituskatu, Senaatintori, Kauppatori, Eteläranta, Olympialaituri, Kaivopuisto, Neitsytpolku, Kapteeninkatu ja Eiran sairaala.

Linjat 1 ja 1A eivät liikennöi perjantaina 6.1., jolloin HSL:n liikenne kulkee loppiaisen takia sunnuntain aikataulujen mukaan.

Linjat 7A ja 7B

Linjat kulkevat 5.1.–9.1. joka päivä n. klo 16 alkaen liikennöintiajan loppuun molempiin suuntiin Rautatieaseman kautta, ja Snellmaninkadun ja Aleksanterinkadun reittiosuus jää ajamatta.

Seuraavat pysäkit eivät tällöin ole linjojen käytössä: Snellmaninkatu, Kansallisarkisto, Hallituskatu, Senaatintori, Aleksanterinkatu ja Ylioppilastalo.

Molemmat poikkeusreitit näkyvät ajantasaisesti myös HSL:n Reittioppaassa (reittiopas.fi).

Raitiovaunujen poikkeusreitit Lux Helsinki -festivaalin aikana 5.-9.1. päivittäin klo 16 alkaen

Kommentit

Uskomatonta, että valotapahtuman takia ratikoiden kulku on estynyt. Onkohan nyt annettu liian suuri valta Luxin järjestäjille.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.