Kaupintien pysäkki Marttila (H1618) siirtyy keskiviikosta 28.3. alkaen

Päivitys 1.8. Pysäkki otetaan käyttöön 7.8.

Kaupintiellä pysäkki Marttila (H1618) siirtyy vesijohdon saneeraustöiden takia keskiviikkoaamuna 28.3. väliaikaisesti Vihdintien risteyksen toiselle puolelle. Muutos koskettaa linjoja 36, 51, 54 ja 553K ja siirron arvioitu kesto on noin 3 - 4 kuukautta.

H1618 Marttila

Kommentit

Miten tuonne uudelle pysäkille pääsee? Jäin aamulla bussita Vihdintien pysäkillä, mutta uudelle pysäkille ei pääse, siinä on edessä puomit ja kuorma-autot peruuttelevat aidatulla alueella. Siinä oli myös pieni koululainen ihmettelemässä samaa. Sen sijaan käytöstä poistetulle pysäkille pääsi ongelmitta, joten menimme sille ja bussi onneksi poimi meidät kyytin. Saneeraustyöt näyttivät siis olevan nyt risteyksen toisella puolen, miksi pysäkki on poistettu jo käytöstä? Jos siihenkin tulee puomit, niin miten Vihditieltä (pohjoisesta tulessa) pääse vaihtamaan, kun kulkuyhteyttä uudelle pysäkille ei ole?

Hei, korvaavalle pysäkille pääsee Vihdintien suunnasta vain Kaupintien pohjoislaidan kautta, josta pitäisi olla väliaikainen suojatie korvaavalle pysäkille. Pysäkki on poistettu käytöstä urakoitsijan kanssa sovittuna ajankohtana, joten normaalin pysäkin paikka on jatkossa poissa käytöstä. Pahoittelut työmaan aiheuttamasta haitasta.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.