Lähiliikenteen junilla myöhästymisiä ja peruutuksia tiistaina aamupäivällä, syynä aamulla tapahtunut henkilövahinko

Lähiliikenteen junilla on tiistaiaamuna myöhästymisiä ja peruutuksia. Häiriöt voivat jatkua näillä näkymin koko tiistaiaamupäivän ajan. 

Junaliikenne oli kokonaan poikki Keravan ja Helsingin välillä noin tunnin tiistaiaamuna ennen seitsemää. Syynä oli Tapanilassa aamulla tapahtunut henkilövahinko ja sen pelastustyöt.

 

 

 

 

 

Kommentit

HSL-applikaatio voisi lähettää push-notifikaationa tällaisia tietoja, kun ei viitsisi päivystää HSL:n sivuilla tai huomata vasta asemalle saapumisen jälkeen taulusta, että junat peruttu.

Hei, kiitos palautteesta. Välitän sovelluksen kehittäjille ehdotuksesi. Ps.  Kannattaa tilata omien linjojen poikkeusinfot ja liikennetiedotteet sähköpostiin. Tämä onnistuu omat linjat valikon kautta.

Vaikutti siltä, että nimenomaan kaikki K-junat oli parin tunnin ajan peruttu? Olisi hyvä, jos tämä olisi selkeästi sanottu tiedotteessa.

Lisäksi olisi mukava joskus kuulla, miksi aina nimenomaan K-junat perutaan, kun on jokin häiriötilanne.

Hei, tämä poikkeus vaikutti pääradan kaupunkiraiteita käyttäviin juniin eli tässä tapauksessa K- ja I-juniin. Lisäksi samanaikaisesti oli vikoja ratajärjestelmässä niin Keravalla kuin Huopalahdessa. Yhdessä näiden vikojen vaikutusta ja häiriön kokonaiskestoa on vaikea arvioida ennakkoon. Riippuen häiriöstä K-junia voidaan myös perua ja korvata N-junilla, jolloin kaikille asemille saadaan palvelua myös Tikkurila-Pasila välillä.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.