Linjalla 21 pysäkkimuutos Lauttasaarentiellä maanantaina 10.9.

Linja 21 siirtyy käyttämään pysäkkiä Lauttasaaren silta (H1019) maanantaina 10.9. Linja 21 ei siis jatkossa käytä enää pysäkkiä H1017.

Kommentit

Vattuniemessä Eiran suuntaan olevilla pysäkeillä pitäisi näkyä, että linjalla pääsee jotenkuten myös metrolle. Samoin pysäkkikyltteihin voisi lisätä linjan 21B.

Voisiko linjalle 21 saada pysäkin Bulevardille myös Eirasta Vattuniemen suuntaan ajettaessa? Nyt pysäkit ovat Iso Roobertinkadun kulmassa ja sen jälkeen Hietalahdenrannassa ja väliä on 700 m.

Nämä metrokuvakkeet lisätään käsin, joten ne vähitellen tulevat linjaliuskoihin. Pysäkin linjaliuskoihin ei laiteta variantteja, tässä tapauksessa B-variantti, sillä ne maksavat ja vievät tilaa. Variantit näkyvät aikataulupaperissa pysäkillä. Linjaliuskoihin tulee variantit vain silloin, kun pysäkiltä kulkee vain varianttilinja, ei ollenkaan normilinja.

Voisiko linjoille 112N (6 lähtöä yössä) ja 192T (3 lähtöä päivässä) tehdä saman muutoksen? Mahtuisivat varmasti pysäkille H1019. Näin saataisiin pysäkki H1017 kokonaan pois ahtaasta paikasta.pyörätien kohdalla.

Esitetty pysäkkimuutos toteutuu 2.10.2018. Mukavaa syksyn jatkoa!

Kiitos, tämä oli hyvä muutos. Hyöty saadaan kuitenkin vasta, kun pysäkkitolppa poistuu pyörätieltä. Osaatteko sanoa, milloin tämä tapahtuu?

Vastaako HSL täällä esitettyihin kehitysehdotuksiin?

Pahoittelen vastauksen viipymistä. Ehdotus huputetun pysäkkitolpan poistamisesta on edelleen käsittelyssä. Tolpan poistamiset hoitaa Helsingin kaupunki.

Onko tolpan poistamisen aikataulu tarkentunut?

HSL on jättänyt Helsingin kaupungille pyynnön tolpan poistamisesta. Poiston aikataulua emme pysty arvioimaan kaupungin organisaation puolesta.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.