Linjan 280 aikataulut muuttuvat 7.1.2019

Osa U-linjan 280 lähdöistä muuttuu 7.1.2019. Aikataulumuutos koskee Pohjolan Liikenteen ja J. Vainion liikenteen ajamia vuoroja. Amperin ja Tervon ajamien vuorojen aikataulut säilyvät ennallaan.

PDF iconLinjan 280 aikataulut 7.1.2019 alkaen

Kommentit

Hei!
Viikonlopun vuorot huononevat entisestään, enää Veikkolasta ei pääse lauantaiaamunakaan töihin Helsinkiin (ennen 6.20 bussi, nyt vasta 7.30 ja sunnuntaina vielä myöhemmin). En usko että olen ainoa vuorotyötä tekevä jonka tarvitsee päästä töihin myös vkl-aamuisin. Lähiseutu3-lipun hinta on niin korkea että olisi kohtuullista päästä töihin myös viikonloppuisin ja samoin myös pois töistä sunnuntaiaamuna.

Tiedotteessa on vanhoja aikatauluja. Miksi?
Miten luetaan pdf-tiedostosta 7.1.2019 alkaen arkiaamuisin Kamppiin Veikkolasta lähtevät vuorot.

Anteeksi osaamattomuuteni, mutta en ymmärrä miten julkistettua aikatauludokumenttia luetaan.

Tämänkin viestin kirjoittamiseen tarvitsee tehdä captcha kahteen kertaan, jotta viestin voi teille lähettää.

Onkohan kaikki nyt varmasti tullut testattua kun muutoksia julkaisette?
Keskeneräiset ja asiattomuat julkistukset herättävät enemmän somekohinaa ja harmia kuin oikeaa keskustelua.

Hei, pahoittelut tästä, meille kävi vahinko ja julkaisimme tiedon oikolukematta aikataulua ensin itse. Nyt liitteeksi on korjattu tiedosto, jossa näkyvät vain 7.1. voimaan tulevat aikataulut. Selvitämme vielä, tuleeko 7.1. muutoksia myös Veikkolasta Helsingin suuntaan kulkeville vuoroille.

Vielä yhdet pahoittelut. Eli tuossa liitteenä olevassa aikataulussa näkyvät kyllä vuorot molempiin suuntiin: vasemmanpuoleisessa osassa Helsingistä Veikkolan suuntaan (välipisteaikoina Kamppi ja Veikkola), oikeanpuoleisessa osassa Veikkolasta Helsingin suuntaan (välipisteaikoina Takkumäki ja Veikkola). Toivottavasti tämä selvensi asiaa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.