Linjan 562 aikataulun välipisteiden ohitusaikoihin muutoksia 29.1.

Linjan 562 vuoroväli ei ole pysynyt arkiliikenteessä tasaisena. Tästä syystä aikataulun välipisteiden ohitusaikoihin tehdään muutoksia. Aikataulu muuttuu maanantaina 29.1. 

Linjan 562 aikataulu 29.1. alkaen

 

Kommentit

Aviapoliksesta Mellunmäkeen päin yleensä 562 tulee ajallaan Jumboon mutta siinä pysäkillä ja Flamingon kohdalla saattaa mennä jopa 5-6 minuuttia
mikä on ihan liikaa ja siten saman verran Tikkurilassa myöhässä jollei jo enemmän. Sitten jos vielä takaa tuleva bussi jää peesailemaan eikä auta tätä myöhässä olevaa niin siinä kohta 2-3 bussia ajaa peräkanaa.

Miksei HSL pätkäse tätä linjaa? Tosiaan, joskus joutuu odottamaan bussia puolisenkin tuntia ja sitten ne tulee peräkanaa kun köyhäntalon porsaat! Yksi bussi täpösen täynnä, muissa tilaa vaikka toisille jakaa! Joskus aikoinaan kesti, ennekuin HSL suostui pätkäsemään 61 tai 62 linjan niin, että vaihto oli Tikkurilassa. Silloin bussit kulkivat suht aikataullujen mukaisesti, mutta ei enään. Mikä hitto siinä on, että HSl vaikeuttaa matkustajien liikkumista pääkaupunkiseudulla tahallaan?

Toivottavasti tää nyt auttaa siihen, ettei jopa kolme autoa jää välistä ja sitten tulee neljä peräkanaa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.