Linjan 841 reitti jatkuu Hangelbyhyn, yölinja 841N jatkaa Söderkullasta Nikkilään 18.6.

Linjoilla 841 ja 841N tapahtuu muutoksia, kun HSL:n liikenteessä siirrytään kesäliikenteeseen 18. kesäkuuta.

Linjan 841 reitti jatkuu Söderkullassa Pähkinälehdon kautta Hangelbyhyn, eikä linja kulje enää Neiti Miilin terminaalin kautta. Muutoksella pyritään parantamaan kasvavan Pähkinälehdon alueen yhteyksiä.

Linjan 841N reitti jatkuu Söderkullasta Nikkilään ja sieltä edelleen Linnanpeltoon ja Pornaisten Jokimäkeen. Söderkullassa linja 841N käy tekemässä piston Neiti Miilin terminaaliin.
HUOM! Linja 841N kulkee Nikkilässä poikkeusreitillä kesän ajan. Lisätietoa saa Nikkilän poikkeusreittejä koskevasta liikennetiedotteesta: https://www.hsl.fi/liikennetiedotteet/2018/suuret-tyomaat-kaynnistyvat-sipoon-nikkilassa-bussit-siirtyvat

Kommentit

Käyttääkö ainoastaan 841 tuota Pähkinälehdon pysäkkiä, vai myös Sipoon sisäiset linjat tai 848?

Onko tosiaan näin, kuten kartta antaa ymmärtää, että 841N ei kierrä Itäisen Jokipuiston kautta silloinkaan kun käytössä on normaali reitti? Siellä on kuitenkin paljon asutusta pitkän kävelymatkan päässä karttaan merkityistä pysäkeistä.

Ei kyllä voi mitenkään ymmärtää tuota Neiti Miilintien lenkkiä? Siinähän on pysäkit ko. tien ristyksessä molemmin puolin. Koulun aluehan menee remonttiin kuitenkin jossain vaiheessa niin ettei sinne voi ajaa sitten enää.

Mitä tarkoittaa tarvittaessa? Aikataulun mukaan kaikki linjan 841N lähdöt Helsingistä jatkavat Nikkilästä Jokimäkeen. Siten voidaan ongelmitta palvella myös Nikkilän koillispuolella kyytiin hyppäävät.

Bussi ajaa välin joka tapauksessa varikolle mennessään, ja palvelua tarjotaan tällä välillä myös matkustajille, jos matkustajia on. Eli tässä suhteessa muotoilumme oli ehkä hieman tarpeeton.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.