Metroliikenne kulkee jälleen - vuorovälit maanantaiaamun liikenteessä kuitenkin epäsäännöllisiä

12.3. klo 7.43

Metroliikenne on palaamassa normaaliksi aiemman häiriön jälkeen maanantaiaamuna, mutta vuorovälit ovat liikenteessä epäsäännöllisiä. Liikenne oli kokonaan keskeytettynä noin 20 minuutin ajan, kun hajonnutta junaa poistettiin raiteilta.

Kommentit

Siellä oli metrossa pikkulapsi menossa kouluun ilman vanhempia kun juna meni rikki ja aamuinen liikennekaaos alkoi. Lapselle tuntematon valveutunut aikuinen otti lapsen huostaansa ja kuljetti ilmeisesti kouluun pintareittiä. Suuret kiitos valveutuneelle aikuiselle. Jätetään kiitokset kokonaan jakamatta HSL suuntaan. Länsimetron nimeksi sopisi paremmin random-juna, kaaos-juna tai sillipurkki.

Selittäkää nyt oikein juurta jaksaen tyhmälle, että miten aikatauluihin pääseminen voi kestää koko päivän?! Oman järjen mukaan seuraava aikataulun kellonnäyttämällä pysäkille saapuva metro on jo oikeassa aikataulussa. Mistä tämä koko päivän kestävä "kiinniottaminen" oikein tulee?

Mahtavaa! Kiitos Espoon kaupungille ja HSL:lle länsimetrosta!

Poikkeustilanteiden tiedottamisjärjestelyissänne olisi huomattavasti parantamisen varaa! Sähköpostiin tilattavat häiriötiedotteet tulevat säännönmukaisesti 20-50min liian myöhään. Tänäänkin tiedote saapui vasta kun 2 ensimmäistä metroa Matinkylästä oli saatu taas kulkemaan. Jopa tiedote liikenteen palautumisesta tuli aikaisemmin. Lisäksi asemilla tiedottamisem taso on surkea. Tieto pitää saada matkustajille jo liukuportaiden yläpäähän. Kuulutukset 10min välein ei oikein ole riittävät, siinä välissä ehtii huomattava määrä ihmisiä pakkautumaan laituritasolle. Sitä paitsi kuulutukset eivät esimerkiksi Matinkylässä kuulu lippuhallitasolla ennen kuin olet jo liukuportaisiin menossa. Kun näistä häiriöistä on saatu jo ihan päivittäinen riesa, eikö olisi aika palkata joku ammattilainen hoitamaan häiriötilanteiden tiedottamista?

Tänään tuli vain ilmoitus s-postiin että liikenne palaa hiljalleen normaaliksi , ilmoitusta siitä ettei liikennettä metrolla ole ollenkaan ei tullut ,
Tiedottaminen ontuu muun muossa.

Tämä on naurettavaa!! Vaikka lähtisi hyvissä ajoissa töihin niin myöhästyy kiitos metron. Laittakaa homma toimimaan, oikeasti!

Ai että! Suvi Rihtniemi murskaa monen nuoren unelmat, kun valkolakki jää saamatta.

Mutta Rihtniemen periaate on ehdoton, perustelu on aukoton, yhtälö ehkä mahdoton, miten niin muka armoton? Busseja ei tule takaisin! (muuta kuin ehkä stadilaisille).

Ei päivääkään ilman ongelmia!
Kiitos HSL ja Rihtniemi, olette tuhonneet pk-seuden joukkoliikenteen ahneutenne ja periaatteidenne vuoksi.

Muuta sitten Jorvaksentien varteen jos et liityntä-liikenteellä jaksa mennä. Eikä junatkaan aina toimi, välillä saattaa joutua odottamaan jopa tunnin kireissä pakkasissa U/Y -junaa.

Hienoa HSL! Millä nyt töihin kun muut vekotimet ei keskustaan kulje?
Bussit takaisin nyt Länsiväylälle jotta pääsee töihin ajoissa!
Miksi joka viikko jotain ongelmaa? Mitkä amatöörit siellä on töissä?
Ennen vaikka bussi oli hajonnut seuraavalla pääsi 10-minuutin sisällä. Nyt kun metro pragaa ei pääse mitenkään töihin ja myöhästymisiä tulee!

Lopettakaa nyt jo se valittaminen siellä Espoossa! Ei täältä Itä-Helsingistäkään ole päässyt suoraan keskustaan jos metro ei ole toiminut. Ja tätä on jatkunut jo yli 35 vuotta. Ihme narinaa siellä Espoossa koko ajan...

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.