Nikkilässä kulkevia bussilinjoja poikkeusreitille 18.6.

Kesäkuussa Sipoon Nikkilässä alkavat uuden linja-autoterminaalin rakennustyöt ja Ison Kylätien saneeraaminen Kuntalan kohdalla. Töiden vuoksi kaikki Nikkilässä kulkevat bussilinjat siirtyvät poikkeusreiteille kesäkuussa. Ensimmäiset linjat siirtyivät poikkeusreiteille maanantaina 4.6., ja loputkin linjat saavat uudet reitit kesäaikataulukauden vaihtuessa maanantaina 18.6.

Muutokset Nikkilässä 18.6.2018

Linjat 785, 786, 787, 788 ja 985

Liikenne Isolla Kylätiellä katkeaa Nikkiläntien eteläpuolella, jolloin Nikkilän bussilinjat eivät enää voi ajaa Itäisen Jokipuiston lenkkiä. Kun bussit saapuvat Helsingin tai Keravan suunnasta Nikkilään, ne käyvät ensin tekemässä piston Jokipuiston koulun vieressä sijaitsevalle väliaikaiselle kääntöpaikalle (Pilvilinnantien pysäkki Puutarhurintien päässä) ja jatkavat sen jälkeen Nikkilän linja-autoasemalle. Kun bussit lähtevät Nikkilän linja-autoasemalta Helsingin tai Keravan suuntaan, ne käyvät tekemässä piston Jokipuiston koululla.

Poikkeuksen sääntöön muodostaa Helsinki–Nikkilä–Porvoo-reitillä ajava linja 788: se käy Helsingistä saapuessaan ensin linja-autoasemalla ja vasta sitten Jokipuiston koulun kääntöpaikalla. Vastaavasti Porvoon suunnasta saapuessaan bussi käy ensin Jokipuistossa ja vasta sitten linja-autoasemalla.

Poikkeusreitti on voimassa arviolta 12.8.2018 asti.

Ajamatta jäävät pysäkit: Kuntala, Kirkkoniityntie

PDF iconLinjojen 785, 786, 787, 788 ja 985 poikkeusreitti Nikkilässä

Linja 991

Linja 991 kiertää Ison Kylätien työmaan Nikkiläntien ja Brobölentien kautta. Linjalle rakennetaan Brobölentielle Söderkullan suuntaan tilapäiset pysäkit Martinkyläntien th ja Vanha kirkko.

Poikkeusreitti on voimassa arviolta 12.8.2018 asti.

Ajamatta jäävät pysäkit: Kuntala, Urheilutie, Vanha kirkko (Isolla Kylätiellä)

PDF iconLinjan 991 poikkeusreitti Nikkilässä

Linja 841N

Yölinjan 841N reitti jatkuu Söderkullasta Nikkilään, ja lähdöt Rautatientorilta ajavat Linnanpellon kautta Jokimäkeen. Linja 841N alkaa ajaa Nikkilässä samaa poikkeusreittiä kuin linja 991.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.