Raitiolinja 8 aloittaa taas liikennöinnin Oopperan ja Jätkäsaaren välillä lauantaina 1.9.

Raitiovaunu 8 aloittaa normaalin liikennöinnin Oopperan ja Jätkäsaaren välillä lauantaina 1.9. kun keväällä alkaneet Mechelininkadun perusparannukseen liittyvät työt jotka estivät raitioliikenteen valmistuvat. Samalla korvaavan bussin 8X Ooppera–Jätkäsaari liikennöinti loppuu ja sen käyttämät väliaikaiset bussipysäkit poistuvat käytöstä.

Liikenteen alkaessa raitiolinjan 8 käyttöön tulevat uudet Caloniuksenkadun pysäkit, jotka sijaitsevat Mechelininkadulla Arkadiankadun liittymän kohdalla. Aiemmat Perhon ja Caloniuksenkadun pysäkit poistuvat siis samalla käytöstä.

Raitiolinjasto 1.-2.9.2018

Huomioittehan että maanantaina 3.9. alkavat kiskotöistä johtuvat poikkeusjärjestelyt raitiolinjoilla 4 ja 10. Erillinen tiedote.

Raitiolinjasto 1.-2.9.2018

Raitiolinjastokartta PDF

 

 

Kommentit

Onpa erikoisesti nimetty tuo Caloniuksenkadun pysäkki, kun se ei sijaitse Caloniuksenkadun lähelläkään. Voisiko nimetä jonkin lähellä olevan tunnistettavan kohteen, kuten Perhon tai Väinämöisen kentän mukaan?

Toivottavasti Länsisatamankadun ja Itämerenkadun valot on saatu toimimaan niin, että raitiovaunulle ei tule odotusta. Ne toimivat sillä tavalla aikanaan, kun päätepysäkki oli Salmisaaressa. Mutta kun linja käännettiin Länsisatamankadulle, valoissa on saanut odotella jatkuvasti.

Muuten vaikuttaa hyvältä, että kasi saadaan takaisin, ja toivottavasti paljon entistä nopeampana uusilla kiskoilla ja vähemmillä pysäkeillä!

Vastaako HSL täällä esitettyihin kehitysehdotuksiin?

Hei, lähtökohtaisesti liikennetiedotteiden kommentteissa vastataan itse liikennöintimuutokseen liittyviin kysymyksiin. Pysäkkien nimien ja muihin suunnitteluun liittyviin palautteisiin parhaiten vastauksen saatte palautekanavan kautta. Itse asiaan liittyen; Pysäkin nimen muuttaminen on harkinnassa ja tästä viestitään kun asiasta on päätetty.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.