Rautatientorin laiturit 3 ja 5 pois käytöstä työmaan takia 7. - 9.5.

Rautatientorin laituri 3  ja 5 ovat poissa käytöstä väliaikaisesti  7.-9.5. kaivutyömaan takia.

Tästä seuraa muutoksia linjojen lähtölaitureissa:

  • Laiturista 3 lähtevät linjat eli 731, 738, 739 siirtyvät laituriin 13 Itäiselle teatterikujalle Kansallisteatterin luokse.
  • Laiturista 5 lähtevät linjat  eli 73N,74N,75,79N, 717, 717N, 717A, 718 siirtyvät laituriin 16 Ateneumin edustalle.

Laiturimuutoksesta johtuen linjat 731, 738 ja 739 käyttävät poikkeusreittiä Kaisaniemenrannan kautta.

Rautatientori laiturisiirrot

Kommentit

Vaihtuuko bussien lähtöpysäkki jo 6.-7. pv yöllä vai vasta aamulla?

Bussien lähtölaituri vaihtui aamuliikenteen alettua eli noin klo 5. Muutenkin pyrimme ajoittamaan muutokset ajankohtaan jolloin yövuorot eivät enää kulje ja aamun liikenne ei ole vielä aloittanut.

Ei nuo 731, 738 ja 739 taida normaalistikaan käyttää Kaisaniemenpuiston pysäkkiä kun eivät ole Helsingin sisäisiä linjoja.

Hei, kiitos hyvästä huomiosta. Tältä osin tiedotetta nyt korjattu.

Nykyään kun tekniikka on kehittynyt sen verran, että on sekä pysäkkinäytöt että mahdollisuus näyttää niillä erilaisia tiedotteita, voisi muuten ennen Hakaniemeä pyöriä aina tiedote seutulinjoilla että bussi ei pysähdy Kaisaniemen puistossa.

Googlekin muuten ehdottaa, kun kirjoittaa "Kaisaniemenpuisto", että did you mean "Kaisaniemen puisto". Kuinka kauan kestää ennen kuin tämä virheellinen pysäkin nimi saadaan korjattua?

Hei, kiitos palautteesta. Valitettavasti mainitsemasi kaltaista tiedotetta ei ole vielä mahdollista teknisistä syistä esittää, mutta toivottavasti tulevaisuudessa tämäkin ominaisuus on käytössä.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.