Runkolinjalla 550 poikkeusreitti 5.6. - 12.8. välisenä aikana Viikinmäessä

Lahdenväylän ylittävä silta remontoidaan 5.6.-12.8. välisenä aikana. Tuona aikana runkolinjalla 550 on käytössä poikkeusreitti, joka kiertää Viikintien kautta Hernepellontielle ja siitä takaisin omalle reitilleen Maaherrantielle. Linja 550 ei käytä poikkeusreitillä olevia pysäkkejä.

Linjan aikataulut muuttuvat samalla 5.6. eli Itäkeskuksesta lähdetään 4 minuuttia aikaisemmin ja vastaavasti Itäkeskukseen saavutaan 4 minuuttia myöhemmin. Pysäkkiaikataulut Westendin ja Viikinmäen välillä säilyvät kuitenkin nykyisellään. Pysäkkikohtaiset ajat muuttuvat siis ainoastaan Viikin tiedepuiston ja Itäkeskuksen välisillä pysäkeillä. Uudestaan aikataulut muuttuvat kesäliikenteen alettua 18.6. Linjan 550 aikataulu 5.6-17.6.

Linja 550 poikkeusreitti

 

Kommentit

Rakennetaanko remontin aikana samalla kiskot Raide-Jokeria varten?

Hei, kuten alla on vastattu raitiotielle tulevat uudet suuret sillat Lahdenväylän, Turunväylän, Kehä I:n ja Vantaanjoen yli. Lisäksi Pajamäkeen louhitaan radalle täysin uusi kalliotunneli. Lisää tietoa löydät projektin omilta sivuilta http://raidejokeri.info/

Mielenkiintoista, kiitos tiedosta!

Voisiko 550 pysähtyä poikkeuksreitin aikana Hernepellonkuja 3073 ja 3074 pysäkeissä? Asiakkaat pääsisivät helposti yhdellä bussilla kuntosalille tai muihin toimipaikkoihin. Se ei hidastaisi ollenkaan matkaa.

Jokainen ylimääräinen pysähdys lisää valitettavasti linjan ajoaikaa ja poikkeusreitin aiheuttama viivästys mukaan lukien pysähtyminen poikkeusreitin varrella olevilla pysäkeillä on katsottu mahdottomaksi tässä tapauksessa.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.