PÄIVITETTY: Vartioharjussa pysäkki "Uussillantie" H4353 peruskorjattu ja takaisin käyttöön 17.9.

PÄIVITETTY 16.9.:
Vartioharjun Itäväylän pysäkin "Uussillantie" H4353 idän suunnan busseille peruskorjaus on valmistunut etuajassa ja pysäkki otetaan takaisin käyttöön 17.9. aamulla liikenteen alkaessa.


 

Kommentit

Tässä on todellinen kehityksen paikka HSL:llä niin tiedottamisen kuin käytännönkin suhteen. Pysäkkiä on tosiaan siirretty hiukan eteenpäin, mutta jos pysäkki on VÄLIAIKAINEN miksi siinä on punainen ”PYSÄKKI POIS KÄYTÖSTÄ” merkki?
Kuskit ajavat pysäkin ohi, jotkut taas pysähtyvät. Ja ne jotka ajavat ohi viittovat sisältä että katso kylttiä! Eli vinkkivitonen: info kuskeille, info asiakkaille(pysäkillä) sekä ”pysäkki pois käytöstä” -ilmoitus pois.

Pahoittelumme asian aiheuttamasta haitasta. Tietokatkoksen takia alkuperäinen katos olikin käytössä myös väliaikasessa sijainnissa erillisen tolpan sijaan ja päätynyt huputettavaksi poissa käytöstä -merkein. Pysäkki palaa aamulla 17.9. takaisin käyttöön ilman huputuksia. Otamme vinkeistä vaarin.

Tämä tiedotehan ei pidä paikkansa. Lähin seuraava pysäkki on noin puolen kilometrin päässä K-kaupan lähellä eikä 50 metrin päässä kuten kerrottu. Tosi huonosti hoidettu tiedottaminen kun osa bussikuskeista pysähtyy remontissa olevalle pysäkille ja osa ajaa tylysti ohi. Ohi ajaville kuskeille kusipääkuskeille kehottaisin opettelemaan asiakaspalvelutaitoja eikä vittuilemaan matkustajille! Ei ihmiset huvikseen pysäkille jää seisomaan kun tämän ilmoituksen tilapäistä pysäkkiä ei ole missään.

Pahoittelumme asian aiheuttamasta haitasta, tilapäisen tiedotteessa mainitun pysäkin puuttuminen oli johtunut tietokatkoksesta urakoinnin suuntaan ja otamme asiasta opiksemme, jotta vastaavissa tilanteissa viestintä ja todellisuus vastaavat toisiaan. Laitan palautteen eteenpäin myös asiakaspalvelun kehittämisen suhteen.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.