Pysäkki E1216 Turvesuontie siirtyy Laajalahdessa Kehä I kaistajärjestelyiden muuttuessa 28.5. illalla

Idän suuntaan ajavien bussien pysäkki E1216 Turvesuontie siirtyy Laajalahdessa Kehä I kaistajärjestelyiden muuttuessa 28.5. illalla. Pysäkkiä siirretään ajosuunnassa taaksepäin eli kohti Turvesuontien kiertoliittymää. Pysäkkiä siirretään, koska nykyiset Kehä I Leppävaaran suunnasta tulevat ajokaistat suljetaan ja niiden liikenne siirtyy pysäkin kohdalla vastakkaisen suunnan kaistojen puolelle tietä Kehä I parannustöiden takia.

Pysäkin siirto E1216 tekstin mukaisesti

Kommentit

Kommenttini koskee tulevaisuuden linjoja. Kirjoitan tähän kun en löytänyt sopivampaakaan kohtaa HSL:n sivuilta. Huhupuheiden mukaan 113 siirtyy käyttämään Impilahden siltaa sillan valmistuttua mahdollisesti jo syyskauden alkaessa. Onko näin?
Kiinnostavaa on myös 212 ja 213N linjojen tilanne Kurkijoensillan valmistuttua. Loogista olisi, jos linjat palaisivat Laajalahdessa ensiselle reitilleen jatkaen Ruukinrannan läpi Turunväylälle. Näin myös Ruukinrannan asukkaat pääsisivät joukkoliikenteen piiriin.

Hei, pyrin seniorina seuraamaan HSL:n kaikkia tiedotteita/uutisia jotta pysyisin ajan tasalla kun joskus lähitulevaisuudessa (?) taas kuljen sujuvasti busseilla ja metrolla Espoon ja Helsingin alueella. MUTTA, monista HSL:n esim. pysäkkien siirtotiedotteista en saa selvää, tiedote on liian niukka eikä avaudu. Karttakuvaa esim koskee vain pysäkin lähialuetta. En saa nopeasti selvää mistä isommasta alueesta on kyse. Samoin annetut katu- ja pysäkkinimet avautuvat nopeasti vain pysäkin lähiseudun tunteville. Me muut (seniorit varsinkin) joudumme askartelemaan tuntikaupalla jos haluamme löytää vastaukset meitä askarruttaviin pysäkkimuutoksen kysymyksiin. Pieni pysäkkimuutos voi olla iso asia liikenteeseen vielä uskaltavalle vanhukselle.

Hei ja kiitos kommentistanne, otamme asian tulevia tiedotteita ajatellen paremmin huomioon. Tästä tiedotteesta oli jäänyt harmillisesti uupumaan sijaintia paremmin avaava maininta pysäkin sijainnista Laajalahdessa. Se on nyt lisätty tekstiin.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.