Raitioliikenteen aikataulut muuttuvat 15.6.

Kaikkien raitiolinjojen aikataulut muuttuvat maanantaina 15.6. Vuorovälit säilyvät pääsääntöisesti ennallaan. Linjaa 5 ei edelleenkään liikennöidä toistaiseksi.

Kesällä työmaat aiheuttavat useita muutoksia myös ratikkaliikenteeseen. Linkki erilliseen tiedotteeseen.

Heti 15.6. alkavat Pasilansillalla viimeistelytyöt, jotka siirtävät linjan 2 poikkeusreitille. Linja ei liikennöi Oopperan ja Pasilan välillä 12.7. asti. Puuttuvaa osuutta korvaa bussi 2X Lasipalatsi – Pasila. Linjan 7 päätepysäkki siirtyy pysyvästi Ratapihantielle. Linkki erilliseen tiedotteeseen.

Linjojen uudet aikataulut löydät Reittioppaasta ja tulostettavista aikatauluista.

Kommentit

Reittioppaassa Sörnäisten raitiovaunupysäkki länteen H0314 on nyt merkittynä Hämeentielle, ja hallista aloittavia lähtöjä useilla linjoilla koskee merkintä "vain poistuminen". Mistä on kyse?

Hei, tarkoitatte ilmeisesti Reittioppaan katuosoitetta pysäkille H0314? Tämä tosiaan sijaitsee kartan osoittamalla paikalla Helsinginkadun puolella eli korjataan siis tämä tieto. Raitiovaunuvarikoilta tulevat lähdot on merkitty P-merkinnällä eli poistuminen silloin kun ne ovat normaalin peruslinjan reitin ulkopuolelta. Tämä siksi ettei esimerkiksi Sörnäisten pysäkillä näkyisi tietona kaikkia eri raitiovaunulinjoja. Tämä tilanne varmasti hämmentäisi matkustajia nykyistä enemmän.

Ihmettelen miksi raitiovaunut jatkavat Koskelan halliin menoon tai tuloon edelleen Sturenkatua.
Hämeentiellä ja Hesarilla olisi omat ratikkakaistat mutta ratikat jopa 4 tukkivat erityisesti aamuisin Sturenkadun. Varsinkin Paavalin kirkolta Mäkelänkadulle on.

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.