HSL-sovellus

HSL-sovellus on monipuolinen apu joukkoliikenteen käyttöön. Voit ostaa sovelluksesta HSL:n lippuja, lukea liikenneuutiset valitsemistasi aiheista, ja löydät sieltä myös Reittioppaan. Voit ladata sovelluksen maksutta Android- ja iPhone -älypuhelimiin. Sovellus löytyy ladattavaksi kolmesta sovelluskaupasta, sekä AppStoresta, GooglePlaysta että AppGallerysta.

Helpoin tapa matkustaa

Matkalippu puhelimessa

Voit ostaa sovelluksella kausi-, kerta-, vuorokausi- ja lisävyöhykelippuja, ja puhelimesi toimii matkalippuna.

Löydä perille

Oletpa menossa mihin tahansa Helsingin seudulla, HSL-sovelluksen Reittiopas osaa neuvoa sopivimmat yhteydet. Se kertoo myös, minkä lipun matkallesi tarvitset.

Maksaminen on helppoa

Voit maksaa MobilePaylla ja pankki- tai luottokortilla, jonka olet liittänyt sovellukseen. Alle 50 euron ostokset voit maksaa myös puhelinlaskun yhteydessä.

Tiedä sinulle tärkeät asiat

Sovellus on myös tärkeä liikennetiedotteiden ja joukkoliikenneuutisten kanava. Näet yhdellä silmäyksellä muun muassa suosikkilinjojesi ja asuinpaikkasi reitti- ja aikataulumuutokset.

Nyt myös pidempiä vuorokausilippuja

Voit ostaa HSL-sovelluksesta nyt vuorokausilippuja myös 8–13 vuorokaudeksi 1–7 vuorokauden lippujen lisäksi. Vuorokausilippu voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarpeesi tehdä työmatkoja on ajoittaista esimerkiksi etätöiden takia tai jos matkustat aktiivisesti viikonloppuisin.

Katso hinnat

Lataa HSL-sovellus

HSL-sovelluksen voit ladata maksutta App Store -, Google Play - ja AppGallery -sovelluskaupoista. Parhaan kokemuksen saamiseksi suosittelemme, että käytät HSL-sovellusta älypuhelimella, jossa on vähintään Android 8.0 tai iOS 11.0 tai näitä uudempi käyttöjärjestelmä.

 

Lataa App Storesta    Lataa Google Playstä

Lataa AppGallerystä

 

Vinkkejä sovelluksen käyttämiseen