Suomenlinna-lippu

Suomenlinna-lippu on voimassa 12 tuntia. Lippu kelpaa vain Suomenlinnan lautalla, eikä sillä voi vaihtaa muihin liikennevälineisiin.

Voit ostaa Suomenlinna-lipun etukäteen kertakortille ladattuna. Lipun voimassaoloaika alkaa, kun näytät kertakortin ensimmäisen kerran kortinlukijalle. Kortinlukijan näppäimiä ei tarvitse painaa. Lukijalaite reagoi voimassa olevaan lippuun antamalla äänimerkin ja näyttämällä vihreää valoa. Lipun voimassaolon päättymisajan näet kortinlukijan näytöltä, kun pidät korttia lukijalaitteella.

Saat Suomenlinna-lipun myös paperitulosteena Kauppatorin ja Katajanokan terminaalien lippuautomaateista. Näistä automaateista voi ostaa myös ryhmälipun 2 - 31  matkustajalle (aikuisille tai lapsille). Ryhmälle tulostuu yksi yhteinen lippu, josta näkyy ryhmän koko, yhden lipun hinta sekä kokonaishinta.

Kesällä lippuja myydään myös Kauppatorin lauttapaviljongissa, lue lisää.

Suomenlinnan lautalle voit ostaa lipun myös HSL:n matkakortilla tai HSL Mobiililippu -sovelluksella. Suomenlinnan lautalla käyvät matkakortilla tai HSL mobiililippu -sovelluksella ostetut Helsingin sisäinen lippu, seutulippu, lähiseutu 3 -lippu ja vuorokausiliput niiden voimassaoloaikana.

Automaatista ostettujen lippujen voimassaolo alkaa ostohetkestä.

Lippujen hinnat

Katso myös

Myyntipaikkahaku