Instagram-arvonnan säännöt

#lukumatkalla -Instagram-arvonnan säännöt
1. Järjestäjä:
Kilpailun järjestäjä on Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (PL 100, 00077 HSL, puh. 09 4766 4444), myöhemmin ”järjestäjä”.

2. Kampanja-aika:
Järjestäjä arpoo 50 euron HSL-matkalahjakortin niiden kesken, jotka ovat liittäneet Instagramissa julkaisemaansa kuvaan hashtagin #lukumatkalla. Kilpailuaika on 18.12.2018 – 6.1.2019. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei enää oteta huomioon. Järjestäjä ilmoittaa palkinnon voitoista arvonnan voittajalle Instagramin kautta.

3. Osallistuminen:
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien tahojen henkilöstö ja heidän perheensä. Kilpailuun voi osallistua liittämällä Instagramissa julkaisemaan kuvaansa hashtagin #lukumatkalla.

4. Voittajan valinta ja palkinto:
Palkintona arvotaan yksi 50 euron arvoinen HSL-matkalahjakortti. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä kilpailun järjestäjään yhteystietoineen kahden viikon (14 päivän) sisällä voitosta ilmoittamisesta, palkinto voidaan arpoa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

5. Järjestäjän vastuu:
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on lisäksi oikeus julkaista voittajien nimet hallinnoimillaan internetsivuilla, sähköisissä palveluissa ja sosiaalisen median kanavissa. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta. Järjestäjä ei vastaa mistään palkinnon käyttämisestä syntyvästä vahingosta.
Instagram ei ole osallisena kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen.