Toimitusjohtajalta

Hyvä lukija,

Pidät kädessäsi Matkaketjun uudistunutta numeroa. Me HSL:ssä olemme uudistuksesta ylpeitä ja toivomme, että myös sinä löydät lehdestä entistä enemmän itseäsi kiinnostavia asioita sekä uutisia joukkoliikenteestä ja liikennejärjestelmäsuunnittelusta niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Ennen lehden uudistamista teimme lukijatutkimuksen, jonka pohjalta muutosta valmisteltiin. Teiltä tullut pääviesti oli selvä: Matkaketju koetaan hyväksi lehdeksi, mutta sitä ei ole aina helppo saada käsiinsä. Tämä palaute otettiin huomioon uudistuksessa. Toukokuussa lehden lukeminen on entistä helpompaa kaikille, koska jutut julkaistaan paperilehden lisäksi myös netissä HSL.fi-palvelussa. Netissä joukkoliikenteen ammattilaisten lisäksi matkustajat voivat lukea ja kommentoida artikkeleita.

HSL on uudistanut strategiansa, jonka hallituksemme vahvisti helmikuussa. Uutta strategiaa on valmisteltu laajasti henkilöstön, asiakkaiden ja eri sidosryhmien kanssa. Uusi visiomme kuuluu: ”Joukkoliikenne on ykkösvalinta. Helsingin seutu on älykkään, kestävän ja turvallisen liikkumisen suunnannäyttäjä.”

Olemme innostuneita visiosta ja valmiit tekemään vahvasti töitä tavoitteittemme saavuttamiseksi. Tämän lehden sivulla 12 voit tutustua strategiaan ja lukea, mitä vantaalainen joukkoliikenteen käyttäjä, HSL:n henkilöstön edustaja, linja-auto-yhtiön liikennejohtaja ja hallituksemme varapuheenjohtaja uudesta strategiastamme ajattelevat.

Nautinnollisia lukuhetkiä!

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.