HSL viihdytti kesän tapahtumissa

Heinäkuun Helsinki Cupissa HSL:n osastolla pääsi leikkimielisesti kisailemaan Bungee run -radalla, kirjoittamaan seinälle tervehdyksen muille kisailijoille ja kyselemään parhaista reittivalinnoista. Lisäksi osastolla sai totutun makean sijasta tänä vuonna popcornia. Reippaiden jalkapalloilijanuorten mukaan HSL:n osasto oli Hesa Cupin hitti!

Elokuun Tikkurila Festivaalille HSL rakensi asiakkailleen HSL loungen, jossa tarjottiin parhaat katselupaikat Vantaan Energian lavalle, pientä naposteltavaa ja vessat. HSL loungeen pääsi matkakorttia tai vuorokausilippua näyttämällä. Tapahtuma keräsi mukavasti positiivista palautetta ja kehitysehdotuksia:

”Haluan lähettää lämpimät kiitokseni HSL:n loungesta Tikkurilan festivaaleilla. Lounge oli festareiden paras paikka tällaiselle varttuneemmalle festarikävijälle. Siellä pääsi istumaan, ei ollut vessajonoja ja tarjoilu pelasi. Erityiskiitokset iloiselle ja osaavalle henkilökunnalle. HSL teki festareista unohtumattoman kokemuksen. KIITOS!”

”Festivaalilla oli HSL Lounge. Se oli hieno, ihana ja mainio. Kiitos emännille ja kiitos teille. Lisää tällaista. Olisi mainiota, jos matkakortilla pääsisi jopa Helsingin rautatieasemalla ja Kampissa Loungeen, jossa olisi vessa ja ainakin juomavettä ja sohvat.”

Tapahtumasyksy käynnistettiin syyskuussa Auton vapaapäivänä, jolloin HSL tarjosi 6 000 asiakkaalleen Lintsi-illan viiden euron asiakasetuhintaan.
 

Kommentoi

Voit kommentoida kirjautumalla sisään HSL-tunnuksella.